”Jos et toteuta omaa unelmaasi, joku muu kyllä palkkaa sinut toteuttamaan omaansa.”

- Todellinen intohimo löytyy kun antaa itsellensä luvan unelmoida ja unelmallensa tilaa toteutua. 

Art and Joy on uusi luovan toiminnan yritys, yhden Puuhattaren unelma, intuitio, sydänmielen elävä tuotos, into ja ilo. Koulutukseltani olen ohjaustoiminnan artenomi. Rakennan omaa unelmaani, sillä se on rakentanut minut. Unelma yhteisöllisyydestä, läsnäolosta itselle ja toisille, luovuuden kipinästä jota saa ja pitää jakaa. Parasta mitä itse olen tehnyt? Olen luovuttanut itseni luovuudelle.

Art Café Intola on eräänlainen yhteisöllisyyden leikkimökki, myöskin lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arxin elävä olohuone, jossa yhdistyy kahvila, luova toiminta ja leikkimielisyys. Miksi Intola? Siksi, että into säilyisi meissä! 

- Astu ovesta sisään hyppimällä ruutua, leiki lapsesi kanssa kahvilaa Intolan leikkikahvilassa, maalaa maalaustelineellä tai osta luovaa tekemistä itsellesi ja/tai lapsellesi Art Menu:sta. Tai ole hetki hiljaa, rentoudu kotoisasti, kuuntele itseäsi, sillä kaikki hyvä syntyy läsnäolosta. Myös luovuus. 

Art and Joy järjestää myös tilauksesta taidesynttäreitä ja luovaa toimintaa ryhmille. Lasten luovuusleirit, aikuisten luovat kerhot sekä yhteisötaideprojektit ovat osa tulevaisuuden suunnitelmaa. 

”Jokainen lapsi on taiteilija; ongelmana on kuinka pysytellä taiteilijana kun 
kasvamme aikuisiksi” – Pablo Picasso