Parturi-Kampaamo Blondebrunette

”Intohimoinen yritys on sellainen, joka rakentaa itseään pienistä palikoista siirtyen koko ajan suurempiin, valikoiden jok’ikista siirtoaan. Intohimoinen yritys perustuu luonteeseen ja näkemykseen. Siihen, että yritys uskoo itseensä. Tehdään asioita jonkin suuremman kuin rahan vuoksi. Tehdään fiiliksellä, että tässä luodaan jotain, mikä kantaa pitkälle. Yrityksemme on rakennettu juuri tämän kaavan mukaisesti” kuvailevat parturi-kampaamo yrittäjät Ulla Leinonen ja Jaana Siltanen Kaarinassa sijaitsevasta Blondebrunetesta.

Jokainen asiakas, joka ovesta tulee, palvellaan alusta loppuun saakka

Blondebrunetessa asiakkaita palvellaan non stop -periaatteella. Trendikkäästä liiketilasta hehkuu omistajien hyvä henki heidän ottaessa asiakkaita vastaan. Päivänkuulumiset ja maailmanmenot asiakkaiden kanssa vaihtuvat parturoimisen yhteydessä vankalla ammattitaidolla ja myös ruotsiksikin. Blondebrunetessa asiakas on ykkönen ja jokainen asiakas, joka ovesta tulee, palvellaan alusta loppuun saakka: ”Kukaan ei jaksa olla kauan tyly, kun vastaan siihen täysin päinvastaisella asenteella”, Siltanen ja Leinonen toteavat.

FullSizeRender.jpgbb_teksti.jpg

Kuuntelun ja myötäelämisen taito ja alan jokapäiväinen tiivis seuranta. Siinä toimiva resepti.

Leinosen mukaan intohimoa yrityksessä ilmentää asiakkaan arvostus ja samalla vahva näkemys omaan alaan: ”Arvostan jok’ikista asiakasta aivan prikulleen yhtä paljon. Ja luotan omiin käsiini luvattoman paljon. Rakastan sitä tunnetta kun ihminen, onnetonkin, lähtee upean näköisenä ovesta ulos. Uusine hiuksineen, hitusen parantunein sieluin.” Yritys on lopettanut mainonnan kustannussyistä neljä vuotta sitten, ja Leinosen mukaan ”Viidakkorumpu elää ja retostaa hyvin”.

Tekemällä oppii

Eniten Leinonen on oppinut 15 vuotisen yrittäjäuran aikana ihmisen käyttäytymisestä ja intuition voimasta. ”Olen oppinut luottamaan, että hiljaiset päivät kuuluvat rutiiniin. Niiden jälkeen tulee taas trafiikki”. Siltaselle tulee puolestaan ensi vuonna 40 vuotta täyteen parturi-kampaamo –alalla. Lopuksi yrittäjä summaavatkin vielä yhdessä: ”Meiltä aloitteleva yrittäjä voisi oppia peräänantamattomuutta, asiakaspalvelutaitoja ja koko joukon hienoja elämänviisauksia. Vain itse tekemällä saa jotakin. Tekemisen pitää näkyä!”.

http://https//fi-fi.facebook.com/Blondebrunette-146466162076739/