Rohkeus tekee meistä rajattomia

Ilmassa on uuden tuoksua. Elokuun kesäaurinko valaisee meidät kohti ennennäkemätöntä syksyä, uudet huonekalut tuoksuvat toimitilassa. Avonainen ovi toivottaa uudet tulijat tervetulleeksi portaiden alapuolella.

Uusi hiusväri tuoksuu hiuksissa. Uusi soittolista soi tietokoneella. Uusi ajatus piileskelee mielessä, josta se pyrkii vimmatusti kohti suuta ja puhetta. Uusi ajatus hiipii sormissa ja ennen kuin huomaankaan, se on jo paperilla. Kirjoitettuna ja piirrettynä, to do -listoina tietokoneella.

”Mikä liike tämä on?” kysyy sälekaihtimien asentaja toimitilassa.

Brossa on työorganisaatioiden kehittämiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa esimiehille ja henkilöstölle käytännön apua päivittäisen työn ja sen johtamisen kehittämiseen. Suunnittelemme ja toteutamme päivittäistä työtä ohjaavat toimintamallit ja konseptit sekä tarjoamme apua digitaalisen työn suunnittelemiseen. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot, jotka uskovat, että palveluliiketoiminnassa menestys syntyy organisaatiossa työskentelevien ihmisten päivittäisessä työssä. Parempi työ luo parempaa palvelua, minkä vuoksi autamme asiakkaitamme saavuttamaan parempia tuloksia lisäämällä selkeyttä ja merkityksellisyyttä päivittäiseen tekemiseen.

”Okei, okei!” mies huudahtaa hymyillen ja jatkaa töitä.

Oikeastaan Brossa on unelma. Se on yhden naisen yritys nostaa päivittäisen työn merkitystä ja laajentaa käsitystä siitä, mitä viestintä on ja mitä kaikkea viestinnällä oikeasti tarkoitetaan.

Brossa on uuden ajan konsultointiyritys, jonka tehtävä ei ole ainoastaan kertoa mitä tarvitaan, vaan etsiä myös vastauksia siihen, miten tarvittavat muutokset käytännössä toteutetaan.

Brossa on kaikkien nykyisten toimialaluokitusten väliin syntynyt kumppani, jonka tärkein tehtävä on tarjota esimiehille ja henkilöstölle sitä, mitä päivittäisessä työssä eniten tarvitaan.

Aikaa.

Koska aika on mahdollisuus.

Tervetuloa mukaan!

brossa1.jpg

http://www.brossa.fi/