Rakkaudesta tamperelaiseen opiskelijatoimintaan – jo vuodesta 1966

Campusravita Oy on tuottanut jo yhteensä viiden vuosikymmenen ajan opiskelijalähtöisiä palveluita Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella. Nykyisin päätoimialamme on ravintolatoiminta, mutta ensimmäiset askeleet yhtiö otti opiskelijoiden tarpeeseen luodun kirjakaupan muodossa, joka on säilynyt kiinteänä osana yrityksenliiketoimintaa aina näihin päiviin saakka. 

campusravita.jpg

Läsnäolomme kiinteänä osana modernia ja kehityvää kampusta ja jatkuva yhteistyö opiskelijoiden kanssa, sekä asiakkuuden kautta että eri projektien muodossa luovat meille toimiympäristön, jossa jatkuva kahdensuuntainen vuoropuhelu on arkipäivää ja toiminnan jatkuva kehittäminen välttämätöntä. Keskimääräinen asiakassuhteemme on noin neljä vuotta mikä tarkoittaa, että asiakaskunnan pysyessä melko vakioituneena, tulee yrityksen tehdä työtä sen eteen, että saamme lunastettua asiakkaidemme odotukset heidän jokaisena asiointipäivänään. 

Asiakaskuntamme nuorekas ja rempseä ote arkeen tarttuu, joka näkyy yrityksessä pitkinä työurina ja hyvänä työssäviihtyvyytenä. Tämän eteen myös yritys tekee työtä, sillä yksi toiminnan kulmakivistä on, että työntekijöidemme hyvinvointi näkyy osana asiakaspalvelua huomioivana ja iloisena otteena.   

Yhtiön omistavat ammattikorkeakoulun opiskelijakunta yhdessä korkeakoulun kanssa. Omistajillamme on kasvot, jotka työntekijämme näkevät päivittäin monissa eri henkilöissä. Yhtiön taloudelliset onnistumiset näkyvät opiskelijatoiminnan kehittymisenä, jotka ilmentyvät mm. kehittyvän kerho- ja liikuntatoiminnan muodoissa. Omistajien vahva läsnäolo sekä opiskelijatoiminnan tuoma rikkaus kampuksella luovatkin toimintaympäristön, että voimme ilolla todeta tekevämme työtämme intohimolla hyvän tavoitteen vuoksi, jokainen päivä, hyvän liiketoiminnan kautta.  

Hanna Kallio-Kokko 
Campusravita Oy