DA-Group logo seinällä esite kansikuva jpg.jpg

DA-Group - Teknologiakumppani meren syvyyksissä, maalla ja avaruudessa.

Sulautetun teknologian ratkaisuja puolustus-, avaruus- sekä teollisuusasiakkaiden tarpeisiin suunnittelevan ja toteuttavan DA-Group intohimo innovatiivisiin ratkaisuihin kiteytyy toiminta-ajatukseen.

”Our passion is to improve performance and increase the usability of our customers’ applications in a cost-effective and sustainable way.”

DA-Groupin toimintapa pohjautuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen ja ennakoivaan ongelmanratkaisukykyyn, jonka lähtökohtana on vaativien teknisten ongelmien ratkaiseminen ja yksinkertaistaminen. Pitkän kokemuksemme sekä tuotantoprosessien hallinnan myötä olemme asiakkaillemme luotettava ja kokonaisvaltainen teknologiakumppani. Vastaamme globaalisti huipputeknologian- ja elektroniikkaratkaisujen koko tuotantoketjusta aina suunnittelusta testaukseen ja valmistukseen. Toimittamillamme laitteilla ja järjestelmillä edistetään asiakkaidemme sovelluksien suorituskykyä ja liiketoimintaa. Tiukkojen standardien mukaan auditoitu toimintamme takaa luotettavuuden, turvallisuuden ja korkealuokkaisen osaamisen.

Vuonna 1995 forssalaisten insinööriopiskelijoiden perustama DA-Design Oy on reilun kahden vuosikymmenen mittaisen taipaleensa aikana kasvanut lähes sata henkeä työllistäväksi DA-Group –konserniksi, joka on ottanut teknologiaratkaisuillaan harppauksia kohti maailman kärkeä. Yhtiö on lunastamassa paikkaansa merkittävänä eurooppalaisena teknologiatoimijana, joka vastaa kokonaisvaltaisesti asiakassegmenttien tarpeisiin kehitetyistä, vaativista sulautetun teknologian järjestelmistä.

Toiminnan laajentumista ja tulevaisuuden pitkäjänteistä kasvua tukee myös vuoden 2015 lopulla tehty mittava toimitila-investointi. Tarve toimitilojen laajentamiseen syntyi puolustus- ja avaruussektoreilla saavutettujen pitkäkestoisten laite- ja toimitussopimusten pohjalta. 25.000 neliön toimitilat mahdollistavat DA-Groupin suunnittelu- ja valmistustuotannon kapasiteetin merkittävän kasvun.

www.da-group.fi