Sitoudun ja välitän  - Eatech Oy

eatech_ihmiset_intohimoiset.jpg

Aluksi oli kolme miestä: Esa, Antti ja Toni, joiden nimet näkyvät myös ohjelmistoyritys Eatech Oy:n alkukirjaimissa. Tänä päivänä mukana on jo kohta 60 työntekijää, joilla on kova tahto ja taito onnistua.

Intohimo näkyy Eatechilla siten, että ihmiset ottavat vastuuta tekemisestään ja ollaan aidosti asiakkaan puolella. Toimitetaan se mitä luvataan ja se mitä asiakas oikeasti tarvitsee. Tavoitteenamme ei ole tehdä ohjelmistoratkaisua, joka vain täyttää asiakkaan vaatimukset, vaan myös ylittää ne.  Asiakassuhteemme ovatkin luottamuksellisia, avoimia ja pitkäaikaisia.

Arvomme ”sitoudun ja välitän” kertovat paitsi suhteestamme asiakkaisiin, myös suhteesta työntekijöihin ja työkavereihin. Iso merkitys on sillä, että yrittäjät eivät ole etäisiä omistajia vaan oikeasti täysillä mukana arjessa. Esimerkillään Esa, Antti ja Toni vaikuttavat avoimen toimintakulttuurin syntymiseen. Tärkeää on yhdessä tekemisen meininki!

Eatechilla pidetään huolta myös kollegoista: autetaan, vaihdetaan ideoita. Äskettäin tehdyn työhyvinvointikartoituksen kokonaistulos oli reilusti alamme keskiarvon paremmalla puolella. Erityisiksi vahvuuksiksi nousivat tiedonkulku, työpaikan ilmapiiri, työntekijöiden motivaatio sekä työnantajan välittäminen henkilöstön hyvinvoinnista. Työntekijät saavat itse vaikuttaa työtehtäviinsä ja työvälineisiin. Rahallisesti tuetaan esimerkiksi oman ammattitaidon syventämistä, liikuntaharrastuksia ja hierojalla käyntiä.

Eatechin 10-vuotisjuhlia vietetään iloisissa merkeissä. Helmikuussa joukko vapaaehtoisia ”hengenpelastajia” kävi porukalla verenluovutuksessa. Samalla käynnistyi koko vuoden kestävä hyvien tekojen kampanja. Suunnitelmissa on 10 hyvää tekoa vuoden aikana. Työntekijät ovat saaneet ehdottaa itselleen tärkeitä kohteita ja kukin saa osallistua valitsemallaan tavalla. Pienellä teolla voi olla iso merkitys monen ihmisen elämään!

Lue, miten asiakkaamme ovat kokeneet Eatechin intohimoisen meiningin.