Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Eläinlääkäriasema Pet-Vet Oy

Eläinlääkäriasema Pet-Vet.jpg

Pet -Vet Oy

Lemmikeille yksilöllistä hoitoa ja aitoa välittämistä!

Eläinlääkäriasema Pet-Vet on vuonna 1981 perustettu turkulainen perheyritys. Toiminnan perusteena on ystävällinen, asiantunteva sekä yksilöllinen hoito. Pet-Vet on yksi Suomen arvostetuimmista yksityisistä eläinlääkäriasemista. Pitkä perinne eläinlääkinnästä, ammattitaito ja aito välittäminen loistavat yrityksestä kauas.

 Intohimoinen yritys toteuttaa vahvasti omaa visiotaan. Pet-Vetillä intohimoiseen tekemiseen sitoutuu vahvasti myös työntekijät. Intohimoisen yrityksen toiminnassa yrityksen oma henki vie eteenpäin ja silloin syntyy ’meidän tapa’ toimia. ”Myös asiakkaamme osallistuvat yrityksen kehitykseen ja välillä tuntuu kuin olisimme kaikki yhtä perhettä.” Elina sanoo. Elinalla ei ole ollut varsinaisesti suuria kasvutavoitetta, mutta yrittäjyys on vienyt mennessään. Intohimoinen toiminta itsessään on johtanut kasvuun. Työnteon, yhteisen tahtotilan ja palon kautta kasvu on tullut itsellään ja on kehityksen kannalta välttämätöntä. Elina vinkkaa, että investoinneille ei välttämättä tarvitse aina laskea takaisinmaksuaikaa. Pet-Vetillä tämä on toiminut hyvin ja pääpaino on tarjota niin työntekijöille kuin asiakkaille parhaat lähtökohdat ja mahdollisuudet tehdä laadukasta työtä laadukkailla laitteilla. ”Meille tämä on tärkeä osa myös työhyvinvointia ja samalla yksi Pet-Vetin menestyksen avaimista” Elina kertoo ja jatkaa ”lisäksi potilaamme ansaitsevat vain parasta”.

Elina muistelee alkuun tehneensä kaiken itse pyrkiessään säästämään työntekijöitä stressiltä. Tie menestykseen on kuitenkin lopulta löytynyt yhdessä tehden sekä vastuuta jakamalla. Pet-Vetissä on nyt otettu työntekijät mukaan päätöksentekoon. Intohimoinen asenne työhön näkyy varsinkin asiakaspalvelussa vaikka päivät ovat hektisiä ja työ vaati tarkkuutta. Asiakkailta on tullut merkittävän paljon suoraa ja avointa palautetta. Välitön palaute auttaa meitä jaksamaan jatkuvan kiireen keskellä. ”On ihanaa huomata yrityksemme ja tiimimme ylittävän asiakkaiden odotukset kerta toisensa perään” Elina toteaa. ”Lisäksi minulla on talo täynnä huippuammattilaisia antamassa parasta hoitoa rakkaille eläinpotilaillemme”.

http://petvet.fi/