Intohimoinen oman tiensä kulkija

Eumer Finland Oy uskoo intohimoiseen tekemiseen porukalla, yhdessä päättäen. Alan suuria nimiä haastetaan ketteryydellä ja hyvällä pöhinällä, joka näkyy ja kuuluu, kansainvälisestikin. Intohimo harrastukseen voi poikia työn, jota tehdään palkintosateessa, periksi antamatta ja positiivisella asenteella!

Intohimoinen yritys - Eumer Finland Oy.jpg

Eumer Finland Oy syntyi intohimosta kalastukseen ja perhonsidontaan. Jo pikkupoikina Olli ja Jaakko Ojamo sorvasivat putkiperhoja, saadakseen parempia kalastusvälineitä. Myöhemmin he lähtivät Merikarvialta käsin valloittamaan liikkeitä lähellä ja kaukana.

- Jos me voidaan myydä Tampereelle, niin miksei New Yorkiin?, Olli kysyy.

Innovaatio ja lisäarvoa

Spintube-heittoperhot lanseerattiin Euroopassa alan suurimmilla messuilla ja innovaatiokilpailusta on voitettu 3 kultaa ja hopea, 4 vuoden aikana. Ensimmäistä karvamöykkyä esitellessä veljekset kohtasivat naureskelua, mutta järkkymätön usko omaan tekemiseen ja intohimo toteuttaa haaveet muista huolimatta kantoivat. Eumerilla on aina kuljettu omaa tietä.Veljekset uskovat tuotesarjan kehittymiseen. Yrityksen lähellä monipuoliset vesistöt mahdollistavat ketterän tuotekehittelyn. Kauppiaille tuotetaan lisäarvoa mm. uraauurtavalla B2B-kaupalla ja aktiivisilla some-kanavilla, joissa jaetaan kalastuksen ilosanomaa kalastusvinkein ja omien tuotteiden käytössä.

Kasvu on luonnollista, yhteistyöllä

Eumerilla tullaan toimeen kaikkien kanssa ja asiat nähdään myös asiakkaan näkökulmasta, sillä ilman asiakkaita ei ole meitäkään. Olli kertoo intohimon yrityksen sisällä olevan lääke, negatiivisuuden flunssa ei pääse tarttumaan.

- Intohimoisesta yrityksestä huokuu positiivinen tekemisen meininki ja pöhinä, Olli kuvailee. Hän kertoo, ettei johtajia tarvita, kun koko porukka on liekeissä ja toimii yhdessä kohti sovittua suuntaa. Talossa on nyt tiimi, joka saa tapahtumaan. Hyvä palaute annetaan avoimesti ja virheistä otetaan opiksi, hymyillen. Intohimoisessa yrityksessä työskentely ei tunnu työltä, vaan se on mukavaa, harraste!

Muita yrittäjiä rohkaisemme, tehkää mitä haluatte ja uskokaa unelmiinne, jokainen voi ne saavuttaa!

www.eumer.fi
 
Facebook: 
www.facebook.com/spintube
www.facebook.com/EumerFinland
Youtube:  www.youtube.com/EUMERSPINNINGTUBES