Taidolla ja tunteella

 

fiilisfitness.jpeg

 

Fiilis

Fiilis Fitness on syntynyt rakkaudesta ja  intohimosta tehdä asiat toisin kuin muualla. Fiilis on 
Tampereella kuluttajille ja yrityksille ryhmäliikuntapalveluita laajalla skaalalla tarjoava studio. Fiiliksellä korostuu ammattitaito, yksilöllinen ohjaaminen, kohtaaminen ja tunnelma.

Siiri Halonen perusti Fiilis Fitness:n 2007 ja pyöritti yritystä yksin vuoteen 2013. Silloin mukaan hyppäsi yhteisen intohimon liikuntaan, hyvinvointiin ja Fiiliksen ideologiaan jakava kauppatieteilijä Tiikku Kuuru. Fiilis on kahden naisen osakeyhtiö, voimannäyte ja luovuuden näyttämö.

Intohimo

Yritys tarvitsee tiedon ja taidon lisäksi runsaasti rakkautta, intohimoa, ripauksen hulluutta ja roppakaupalla uskallusta. Ne kantavat kipeinä aikoina ja saavat taas onnistumiset tuntumaan maailman makeimmalta. 

Kesäkuussa 2014 tuli mykistävä tieto: tilat, joissa Fiilis toimi erään kuntosalin kyljessä, oli myyty. Oli 2 viikkoa aikaa lähteä. Ensin tuli epätodellinen tunne. Pian oli kuitenkin selvää, että Fiiliksen matka jatkuisi. 

Alkoi armoton tilojen etsintä. Asiakkaille tiedotettiin, että avataan 1.9.2014. Ei tiedetty vielä, missä. Etsittiin, suunniteltiin remonttia, laskettiin kuluja ja pidettiin tahtotilasta kiinni. 

Uudet tilat löytyivät keskustasta. Kesän Fiilis toimi eräässä tamperelaislukiossa ja oli kiinni ainoastaan elokuun, jolloin uusi Fiilis remontoitiin 4 viikossa. Muutos ei loppunut, kun maalisuti vedettiin viimeisen kerran elokuussa seinään, vaan haasteet, paineet ja yllätykset ovat seuranneet siitä asti.

Yrittäjien tahto ja peloton asenne varmistavat, että toimintaa on ollut mahdollista jatkaa turbulenssista huolimatta. Yrittäjäkaksikon intohimon lisäksi mahdottomasta tuli mahdollista, koska ihmiset tekevät Fiiliksen. Siirin ja Tiikun lähipiirit ja asiakkaat ovat olleet mukana aina kuuntelusta ja tsemppiviesteistä maalaustalkoisiin.

Matka jatkuu

Suunnitelmissa oli osakeyhtiön perustamisesta alkaen kehittyä ja kasvaa, mutta odottamattomat muutokset nopeuttivat asioita. Fiiliksellä on tehty nopeita päätöksiä, edetty pelottomasti ja uskottu - koska on intohimo, unelma, visio. Ne ovat kantaneet Fiiliksen nykypisteeseen.

Vuosiluvun 2016 alku on ollut Fiiliksellä tärkeä, uusi alku. Nyt päästään taas keskittymään olennaiseen: tarjoamaan liikunnallisia elämyksiä ja kohtaamisia, olemaan läsnä ja työskentelemään taidolla ja tunteella.

fiilisfitness.fi