Frosmo - Be yourself together!

Be yourself together –motto kuvaa hyvin asennetta johon ”frosmonautit” tekemisessään uskovat. Parhaat tulokset saavutetaan, kun kaikilla on yhteinen päämäärä, mutta kukin saa olla ainutlaatuinen yksilö. Sillä ei ole merkitystä mistä tulet.

Frosmo parantaa asiakkaiden verkkopalveluja loppukäyttäjälle. Selainpohjainen käyttöliittymäkehitys on iso mahdollisuus, johon Frosmossa uskotaan. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijaa ja porukkaan rekrytoidaan jatkuvasti lisää intohimoisia, hauskoja ja fiksuja ihmisiä, jotka ovat innostuneita, “vähän hulluja” ja sitoutuneita tekemään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Koska nuo sata edustavat jopa 30 eri kansalaisuutta, vähintään kerran viikossa ruokapöydälle ilmestyy eksoottisia herkkuja, heidän tuodessaan tuliaisia kotimaistaan - maistuva tapa tutustua työkavereihin ja heidän kulttuureihin nopeasti kasvavassa firmassa!

"Aloitin yrityksessä muutama kuukausi sitten ja välittömästi työnimu on minut mukaansa temmannut. Työ ei tunnu työltä vaan vakavalta harrastukselta, jonka parissa on mahtavaa puurtaa”, kuvailee tunnelmiaan työnantajansa ilmiantaja, tuore frosmolainen Tiia Tiira.

Reagointinopeus huikealla tasolla!

Työhön suhtautumisen intohimoa kuvastaa reagointinopeus asiakkaiden tarpeisiin ja kysymyksiin.

“Meidän porukka on valmiita tekemään ihmetekoja asiakkaan palvelun parantamiseksi. Kuulemme usein asiakkaan suusta ihmettelyä, että mitä taikureita oikein olette?”, yrityksen toimitusjohtaja Mikael Gummerus naurahtaa ja kiittää porukan intohimoista asennetta asiakasta ja työtä kohtaan.

Yritys on kohdannut matkallaan myös haasteita, jotka on selätetty periksiantamattomuudella. Alkuperäinen liikeidea ei toiminut, joten 2011 businessmalli rakennettiin kokonaan uusiksi - menestyvä yritys on mahdollista rakentaa yhdessä tekemällä ja kokeilemalla. Tällä hetkellä yritys laajentaa voimakkaasti Europpassa, ja huhtikuussa avataan toimisto Singaporeen. Ensi vuonna suunnitelmissa on laajentua Yhdysvaltoihin.

http://www.frosmo.com/

http://twitter.com/frosmo

http://www.facebook.com/frosmoltd/

Tältä näyttää meidän meno toimistoilla ympäri maailmaa: #lifeatfrosmo