Gabriel 1763

Hymyn metsästäjät

Phototastic-9_3_2016_7ff2756f-be23-4f5f-a464-589c5413405b(1).jpgRavintolamme sijaitsee Porvoon Pormestari Gabriel Hagertin 1763 rakennuttamassa kivitalossa. Pieni ja uniikki ravintolamme avattiin kesäkuussa 2012. Toimimme Raatihuoneen torin laidalla, keskellä Vanhan kaupungin historiallista tunnelmaa. Erikoisuutenamme ovat Gourmet Pizzat, jotka olemme kehittäneet intohimolla juuri sinulle: maussa tuntee rohkeuden, seikkailun sekä rakkauden. Popcornia, suklaata, taco-lastuja, mansikoita, granaattiomenaa…

Olemme pieni, tiivis työtiimi. Kaikki mitä teemme, teemme täysillä: mukana paljon huumoria ja mukaansa tarttuvaa fiilistä. Haastamme itseämme sekä kollegoja kokoajan parempaanniin ruuan kuin asiakaspalvelunkin suhteen. Keittiössämme tehdään mahdollisimman paljon itse, niin kastikepohja kuin taikinakin. Kehitämme uusia makuyhdistelmiä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Intohimomme on tunne, jonka haluamme jakaa sinun kanssa. Haluamme kehittyä ja kasvaa kokoajan, mutta emme muuttua aikuisiksi.Haasteita otetaan vastaan vaikka tuntuisivat välillä mahdottomiltakin. Todistetusti Porvoossa pystyy tarjoilemaan yli 400 lasia Taittingeria viidessä tunnissa.

Tanssimme ja laulamme - useimmiten nuotin vierestä. Tarkoituksenamme on saada hymy asiakkaan kasvoille, koska oletamme, että olette tulleet meille viihtymään. Kerran eräs asiakkaamme halusi tehdä pöytävarauksen Johnny Weissmuller nimellä, koska oli aina halunnut olla kyseinen henkilö. Sehän sopi toki meille. Pöydän somistimme mustavalkoisella Tarzanin kuvalla odottamaan asiakastamme.

http://www.gabriel1763.fi/lng/fi
https://www.facebook.com/Gabriel1763/?fref=ts