Intohimo takaa onnistumisemme 

Gasum_intohimo_final.jpg

Intohimo on työntävä voima niin taiteessa, työelämässä kuin missä tahansa tekemisessä. Ihmiset, jotka uskovat vahvasti johonkin ja rakastavat mitä tekevät, ovat väistämättäkin matkalla onnistumisiin. Me näemme tekemisemme erityisen merkityksellisenä itsellemme, ja vain näin se voi välittyä tärkeäksi myös muille. Intohimo tekee meistä rohkeita kokeilemaan uusia toimintamalleja sekä saa meidät katsomaan asioita uusin silmin. Uusille mahdollisuuksille ei anneta mahdollisuutta, jos ei ole intohimoa. 

Meillä Gasumissa intohimo on yhtä kuin puhdas energia. Olemme intohimolla luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa tarjoamalla puhtaampaa energiaa tehokkailla ja kilpailukykyisillä kaasuratkaisuilla. Uskomme pohjoismaisen kaasuekosysteemin olevan tärkeä kestävän kehityksen edistäjä, ja juuri vähäpäästöiset ja kustannustehokkaat kaasuratkaisut ovat avainasemassa, kun tehdään puhtaampaa yhteiskuntaa.

Olemme mukana muiden eturivin suomalaisten yritysten kanssa Inspired in Finland -hankkeessa, joka kertoo intohimoisia yritystarinoita. Ilman intohimoa yksikään näistä yrityksistä ei olisi siinä pisteessä, missä he tänään ovat. Intohimoinen ote työhön rakentaa pohjan tulevaisuuden visioille ja luo uskoa onnistumisille. Intohimo on se voima, joka saa meidät yrittämään kovemmin ja haastamaan itsemme – tällöin, ja vain tällöin, onnistumisen tunne voi olla kaikkein suurin.

Olga Väisänen, viestintäjohtaja

www.gasum.fi