Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Green Crew Viherranta

Green Crew Viherranta

Intohimomme on luvallinen ja luova hengähdystauko kaikille –ihan kaikesta!

Uskomme siihen, että kuka tahansa meistä on aidoimmillaan juuri omana itsenään, suomalaisen luonnon ympäröimänä. Kaikilla tulisi olla oikeus päästä luonnon äärelle. Edes hetkeksi.

Luonto on pitänyt meistä aina huolta

Kiistattomia nykytutkimuksia luonnon hyvinvointi-vaikutuksista löytyy pilvin pimein, mutta omaa kokemusta ei voita mikään. Tovi hiljaisuudessa, merelliset ja metsäiset maisemat, vaihteleva sää auringon ja sadepisaroiden leikkiessä, luonnossa selviytymisen vuoropuhelu, ympäröivät tuoksut, monipuolinen puuhailu tai silkka suorittamattomuus antavat hektisessä elämässä luovan hengähdystauon ja stressivapaan tunteen. Luonto hoivaa meitä olemassa olollaan. Oman potentiaalin löytyminen helpottuu selvästi näissä pelkistetyissä olosuhteissa.

Luonto on meidän luontomme

Green Crew Viherranta syntyi silkasta intohimosta luontoon sekä itselle myönnetystä luvasta olla ja elää sellaisina kuin sisimmältämme oikeasti olemme. Perheen kolmen tyttären aikuistuminen ja koko iän treenattu elämäntapa meren äärellä innoitti aviopari Nannan ja Mikan vaihtamaan kirjaimellisesti ikioman kotimaisemansa aitoon saaristolaiselämään Porin Ahlaisten edustalle.

Siitä elämäntavasta se ajatus sitten lähti – huussin ja padan, put-put – paatin, hiljaisuuden, nuotion ja merimaiseman ääreltä. Tätä fiilistä oli ehdottomasti jaettava!

greencew.jpgVuosien mittava yrittäjäkokemus valmennus- ja opetusalalta sekä ihmisten voimavarojen tukemisesta sai raameikseen myös nyt uuden ympäristön luokkahuoneiden, yksilötapaamisten ja auditorioiden lisäksi. Selvää oli, että luonnon äärellä, ihmisen luonnollisia vahvuuksia tarkastelemalla elämänlaatu paranee merkittävästi - kenellä tahansa entisestään.

Green Care -ideologia perustana

Vihreä hoivatyö ja vihreä voimaantuminen perustuu tutkitusti luontolähtöisiin menetelmiin. Toimimme Satakunnan ja sen ympäristön tuntumassa.

BaseCampina toimii Karhulan tila saaressa, jossa tarjolla on ns. piilopirtti ihmisille saaristolaiselämän malliin. Asiakkainamme ovat mm. yritykset henkilöstöineen ja vieraineen, yksityiset ihmiset kaveriporukoineen, erityisryhmät, nuoret, pitkäaikaistyöttömät, yhdistykset, hankkeet sekä monenlaiset teemoitetut valmennus- ja sosiaalisen kuntoutuksen ryhmät sekä leirit.

Palvelemme luonnon äärellä elämyksellisesti, perinteitä kunnioittavasti sekä luontoliikkumista monimuotoisesti toteuttaen. Meillä ei ole viiden tähden eloa ja oloa –
mutta miljoonan tähden kylläkin!

Henkilöstömme koostuu hoito-, valmennus-,turvallisuus, luonto- ja erä- sekäopetusalan ammattilaisista.Green Crew Viherranta on ihmisten luonnollisten voimavarojen tukemiseen keskittyvä palvelukonsepti, joka on osa Motive Group Oy:tä.

Isäntäparina teitä houstaa Nanna & Mika.
Tule ja kohtaa jotain erilaista sekä pelkistettyä luonnon äärellä - ihan luvan kanssa!

http://www.gcviherranta.com/
https://www.instagram.com/greencrewviherranta/
https://www.facebook.com/Green-Crew-Viherranta-172798126261829/
info(a)gcviherranta.com