Happy Print Oy on vuonna 2001 perustettu tamperelainen perheyritys. Toimimme painoalalla ja juuremme ovat perinteisissä markkinointiviestinnän tuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ja tarroissa. Toimitusjohtaja  Juha Hepokorven innovatiivisuus ja intohimo ovat synnyttäneet globaalistakin näkökulmasta täysin uudenlaisen Happyeco-tuoteperheen markkinoille.

Happyeco tuo mullistavan uuden toimintakonseptin kaikkiin esittelytiloihin messuista toimistoihin. Tilojen suunnitteluun on luotu selainpohjainen 3D-työkalu, jolla on mahdollista mallintaa koko tila kalusteineen. Keskiössä ovat Happyeco-kalusteet, joiden kaikki pinnat voi nähdä etukäteen juuri sellaisina kuin ne ovat valmiina. Näin prosessi tehostuu huomattavasti ja helpotamme keskustelua asiakkaan, mainostoimiston ja toteuttajan välillä. Kaikki osapuolet pääsevät tarkastelemaan suunniteltuja tuotteita ja ohjelmisto varmistaa, että kuvamateriaalien tarkkuus (resoluutio) on varmasti edustustiloihin sopiva. Koko esittelytilaa voi työkalun avulla katsoa haluamastaan näkökulmasta ja tilaan voi halutessaan lisätä jopa ihmisiä ja sopivan valaistuksen. Kaikki toimii helposti hiirellä klikkaamalla ja käyttäjän toivomalla kielellä. Asiakkaalle syntyy suunnittelutyökaluun tietokanta omaan brändiin kehitetyistä tuotteista ja niitä voi siten helposti katsoa, muokata ja tilata mistä päin maailmaa tahansa.

Happyeco.png

Happyeco-tuotteet ovat myös itsessään mullistavia ja ne on suojattu yhteisömallisuojalla. Verrattuna perinteisiin esittelytiloihin Happyeco-kalusteet ovat keveitä ja pakkautuvat nerokkaan suunnittelun ansiosta pieneen tilaan. Päivän tai päivien messurakentamisen sijaan koko esittelytila voi mahtua henkilöautoon ja kokoaminen tapahtuu käsin muutamissa minuuteissa. Uusia asiakkaita tuleekin paljon messuilta Happyeco-käyttäjien viereisiltä osastoilta; kun näkee miten nopeaa ja vaivatonta tilojen pystyttäminen voi olla, ei halua enää rakentaa omaa osastoaan timpureiden kanssa. Keveydestään ja koostaan huolimatta Happyeco-tuotteet voidaan koota kymmeniä tai jopa satoja kertoja ja rakenteet kestävät hyvin näyttöjä ja muita raskaita elementtejä. Yksi suurimmista, ja yli kahdetkymmenet messut samalla Happyeco-messuosastolla kiertänyt asiakkaamme kertookin, että tuotteiden kestävyyden lisäksi aikaisempaan verrattuna säästyy valtavasti aikaa, vaivaa ja hermoja.

Asiakkaiden liiketoimintatarpeiden lisäksi Happyeco-tuotteet tukevat kestävän kehityksen periaatteita. Happyeco-tuotteet ovat 100 % ympäristöystävällinen tapa rakentaa esittelytiloja. Tarpeeseen kehitetyn materiaalin ja nerokkaan suunnittelun ansiosta tuotteet voidaan kierrättää normaalissa kartonkikierrätyksessä omissa kuljetuslaatikoissaan. Monet asiakkaat mainitsevatkin Happyeco-tuotteet viestinnässään tapana ottaa ympäristövastuu huomioon omassa toiminnassaan. Tuotekehitys, suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat 100 % Tampereella. Me yrityksessä uskomme että Happyeco-tuotteet ja Happy Print Oy edustavat suomalaista innovaatio-osaamista, tukevat suomalaisten työllistymistä ja pyrkivät omalta osaltaan viemään suomalaista design-osaamista ja laatua globaaliksi menestystarinaksi. 

www.happyprint.fi
www.happyeco.com