Tarhakatu3-VL-2.jpg Huvilatie11AK-VL-5.jpg 12788849_10153999085133928_602870505_o.jpg

Hima&Huvila Oy LKV

Nana rakastui Hankoon – ja kohta rakastut sinäkin

Kun yrittäjä Nana Närhi sai viestintätoimistolleen tehtäväksi houkutella uusia asukkaita Länsi-Uudellemaalle, hän jäikin itse omaan koukkuunsa. Ensimmäinen juttukeikka vei nimittäin Hankoon – ja jo muutaman kuukauden päästä koko perhe suuntasi sinne muuttokuormineen. Nyt viisi vuotta myöhemmin Nana toteuttaa omia intohimojaan Hima&Huvila Oy LKV:ssä ja houkuttelee yhä uusia asukkaita ostamaan Hangosta itselleen kodin.

Nana Närhi perusti kiinteistönvälitysliike Hima&Huvila Oy LKV:n kaksi vuotta sitten uuteen rakkaaseen kotikaupunkiinsa Hankoon. Viestintätoimisto sai jäädä taka-alalle, kun Nana löysi intohimonsa asumisen, sisustamisen ja Hankoon hurahtaneiden ihmisten keskeltä. Yrittäjää ei pelottanut heittäytyä lähes tuntemattomalle alalle – epäilijät saivat päinvastoin tähän naiseen vain lisää puhtia. Erittäin vaikeaksi peloteltu LKV-koekin meni niin heittämällä läpi, että nykyään Nana valmentaa muille LKV-kokeen opiskelu- ja vastaustekniikkaa.

Hima&Huvila ei istunut välitysketjujen valmiisiin kaavoihin. Nanalla oli vahva visio kiinteistönvälitysliikkeestä, jossa työtä tehdään rakkaudesta lajiin – ja rakkaudesta Hankoon. Hima&Huvilan missiona on saada yhä uudet ihmiset löytämään Hanko ja nimenomaan syksyn, kevään ja talven hiljaisina kuukausina, jolloin pitkät hiekkarannat häikäisevät autioina, kitesurffarit ratsastavat aalloilla ja tuuli ravistaa pään tyhjäksi turhista ajatuksista.

Pääosa Hima&Huvilan asunnoista ostetaan kakkosasunnoiksi. Kakkosasuntoja ei osteta järkisyistä, vaan koska niihin ihastutaan. Vanha kakluuni, narisevat lautalattiat, puiset peiliovet, jotka eivät kunnolla edes mene kiinni – Nana tietää jo, mihin asiakkaat asunnoissa rakastuvat. Asuntojen markkinoinnissa herkutellaankin kuvilla ja yksityiskohdilla ja kerrotaan samalla, mitä kaikkea ihanaa Hangossa voi tehdä. Itseään Nana tituleeraa Unelmakauppiaaksi, ei kiinteistönvälittäjäksi.

Upeat kuvat ja koukuttavat tarinat eivät kuitenkaan synny ilman kovaa työtä. Nanalla on Hangossa myös sisustusliike Villa Hima, jonka tuotteita yrittäjä roudaa edes takaisin kuvattaviin asuntoihin, jotta kuviin saadaan oikea tunnelma ja asuntojen parhaat puolet tulevat esille. Jos myyjä on parantumassa lonkkaleikkauksesta, Nana tarttuu imuriin ja pesee vielä tiskitkin. Tiimiä täydentää työhönsä yhtä intohimoisesti suhtautuva valokuvaaja, jonka kanssa Nana on luonut Hima&Huvilalle ihan oman tyylin. Omat viestintätaidotkin pääsevät käyttöön, kun Nana kirjoittaa talojen tarinat auki.

Ja kun asiakas saapuu Hankoon, Nana nappaa hänet kyytiin vaikka juna-asemalta ja vie katsomaan juuri hänelle ennalta valittuja asuntoja. Ja muistaa kierrättää asiakkaan myös niillä salaisilla rannoilla, jonne turistit eivät koskaan löydä ja joilta joutsenetkaan eivät malta muuttaa talveksi pois. Malttaisitko sinä?

www.himajahuvila.fi
#himajahuvila
#hullunahankoon