Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Hotelli Pariisin Ville Oy

Hotelli Pariisin Ville Oy

Hedonismin äärellä Pariisin Villen seurassa:

IMG_1639.jpgPariisin Ville, Ville de Paris, eli kuvanveistäjä ja elämästänautiskelija Ville Vallgren (1855-1940), oli aikakautensa viinikulttuurin ja hyvän ruoan ystävä. Välitön, kovaääninen, impulsiivinen ja omalaatuinen taiteilija oli ylpeä hedonismistaan. Samaan aikaan myös me Hotelli Pariisin Villen omistajat, Johanna ja Riku Stenros viihdymme erinomaisen viinin ja uusien makujen äärellä. Suhtaudumme elämään Ville Vallgrenin tavoin pilke silmäkulmassa. Asumme kuvanveistäjän lapsuuden pihapiirissä, jossa hänen hurmaavan läsnäolonsa voi yhä aistia vuoden jokaisena päivänä. Ville Vallgren oli aikansa intohimoinen yrittäjä kuten mekin. Intohimo on elämäntapa. Intohimo ei aseta sen omaavaa ihmistä tekemään valintoja vaan määrittää vastaukset syvälle sieluun.

Yrityksemme, Hotelli Pariisin Ville Oy:n kaikki toimipisteet sijoittuvat Porvoon Vanhakaupunkiin. Ensimmäinen etappimme oli Ravintola Johans. Porvoonjoen rannassa sijaitsevat aitat ja tallirakennukset herätettiin unestaan 2010. Vahvasta tarinasta syntyi myös vuonna 2011 Hotelli Pariisin Ville.

Vuonna 2012 saimme mahdollisuuden ostaa Hotelli Onnin liiketoiminnan ja koska uskoimme tarinaamme vahvasti, tartuimme tilaisuuteen. Samalla Riku sai tilaisuuden toteuttaa unelmansa pienestä, boheemista ja uniikista skandinaavista fine dinin osaamista esittelevästä ravintolasta, SicaPellestä. Hotelli Onnin uudistimme samalla Boutiquehotelliksi.

Olemme uskoneet käsityötaidon tulemiseen ja kuten sanottua, ihmisten avulla toteutettavaan uniikkiin osaamiseen ja palveluun. Kun uskoo vahvasti, syntyy tärkeitä kohtaamisia. Yksi merkityksellisimmistä kohtaamisista tapahtui vuonna 2014 saadessamme Keittiötoimenjohtajaksemme yhden parhaista käsityötaidon toteuttajista, Samuli Wirgentiuksen.

Nyt Samulin ja hänen vaimonsa kanssa jatkamme tarinaa perustamalla Café Postresin ja Ravintola Meat Districtin. Avasimme 04.03.2016 ja alkumetrit ovat olleet huikean suosittuja. Nyt samalla kun painamme unentarvetta uhaten itä – uudenmaan parasta kahvilaa eteenpäin, remontoimme rinnalle Meat Districtiä. Meat District fokusoi toimintansa vahvasti orgaaniseen lihaan ja tuotantoon.

Uskomme onnistuvamme, meillä on upea tiimi joka suhtautuu ideologiaamme intohimolla.

www.pariisinville.fi
www.hotelonni.fi
www.sicapelle.fi
www.johans.fi
www.cafepostres.fi