_M__7641.jpg kesapaita_2015_pienempi.jpg

KMG Turku

Mainostoimisto KMG Turku on saanut alkunsa yhden opiskelijanuoren päätöksestä työllistää itsensä vuonna 1999. Kova työ, vahva usko omaan osaamiseen, intohimoinen suhtautuminen laadukkaaseen tekemiseen sekä erittäin sitoutuneet työntekijät ovat kaikki olleet mukana rakentamassa menestystarinaa vuosien varrella. KMG Turku ja sen yhteydessä toimiva täyden palvelun painotalo Printworks työllistävät tällä hetkellä 18 eri alan asiantuntijaa, joiden vahvuudet löytyvät sekä perinteisen printtimedian että uusimpien digimaailman trendien vahvasta osaamisesta tv:tä ja radiota unohtamatta. Lähtökohtanamme on olla markkinointiviestinnän One Stop Shop – täyden palvelun mainostoimisto. Tätä olemmekin menestyksekkäästi toteuttaneet jo 17 vuoden ajan, jatkuvasti toimintaamme kehittäen, ja se on tuonut meille asiakkaita ympäri Suomea, niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta.
Asiantuntijapalveluissa on aina lopulta kyse henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista ja se näkyy ulospäin myös asiakkaiden suuntaan. Pitkien ja pysyvien työsuhteiden lisäksi työntekijöiden sitoutumisesta kertoo vahvasti se, että jopa puolet yrityksen työntekijöistä on nykyään myös yrityksen omistajia.

KMG Turku markkinoi itseään ”huomispäivän mainostoimistona”, jonka ”päämääränä on palkinnoista paras: tyytyväinen asiakas”. Tätä filosofiaa toteuttaen olemme intohimoisesti tehneet työtä asiakkaidemme eteen. Maailma on muuttunut ennenkin nopeasti, mutta asiantuntijoiden työkenttä ja työkalut eivät ole koskaan muuttuneet samalla vauhdilla kuin tänä päivänä. Oman osaamisen kehittäminen ja uusien asioiden omaksuminen ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin nyt.

"Intohimo asiakkaidemme tuotteisiin, asiakkaidemme menestymiseen ja oman toimintamme kehittämiseen ovat vieneet yritystämme eteenpäin vuosien aikana ja siihen luotamme edelleen" kertoo toimitusjohtaja Jukka Kari. "Panostamme aitoon palveluasenteeseen sekä ketterään, tehokkaaseen ja kohtuuhintaiseen palvelukonseptiin. Huomisen ehdoilla."

www.kmgturku.fi