Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Katsastus Hiironen - Katsastus Kiiminki

Katsastus Hiironen – Katsastus Kiiminki - intohimona asiakaspalvelu

Katsastuksesta vuoden kohokohta

”Minulla on missio tehdä katsastuksesta vuoden kohokohta. Mahdoton tehtävä? Ei voi tietää jos ei yritä! Asiakkaat ovat hyvin tietoisia kovasta kilpailusta meidän(kin) alalla. Jotenkin pitää erottua muista tekijöistä ja minä olen valinnut palvelun. Hyvän sellaisen. Loistavan sellaisen. Asiakas on kuningas ja kuningatar. Kohdelkaamme heitä kaikkia siis hyvin. Katsastusasiakkaat eivät käy montaa kertaa vuodessa, joten on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaalle jää mukava muistijälki meistä ja hän tulee uudelleen ja suosittelee meitä myös muille.” kertoo Katsastus Hiirosen yrittäjä Liisa Laukka.

asiakastila.jpg

Katsastus Hiironen (Laukan Talli Oy) on toukokuussa 2012 avattu suomalainen katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys. Yritys on ketjuihin kuulumaton ja riippumaton, yrittäjävetoinen katsastusasema, jolla on Oulun alueella kaksi katsastuspistettä Oulun Hiirosessa ja Kiimingissä. Etenkin Hiirosen katsastusasema on helposti tunnistettava, tulipunainen rakennus.

fiat.jpg

”Palvelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Tarkoituksenamme on pitää huolta asiakkaidemme ajoneuvojen liikenneturvallisuudesta nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme palveluitamme uusissa, nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa. Odotellessa voit nauttia kahvit ja huollattaa itsesikin hierontatuolissa."

"Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt käyttöömme Avainlipun merkiksi suomalaisesta työstä ja osaamisesta.  Asiantuntevat katsastusmiehet ovat palveluksessasi.” jatkaa yrittäjä, Liisa Laukka.

Katsastus Kiiminki katsastaa myös raskaampaa kalustoa

Henkilö- ja pakettiautot voi katsastaa aikaisintaan neljä kuukautta ennen ja kuorma- ja linja-autot kuusi kuukautta ennen määrättyä katsastuspäivää. Jos katsastuspäivä osuu sunnuntaille, seuraavana maanantaina on viimeinen mahdollinen päivä katsastukseen. Määräaikaiskatsastuksen seuraava ajankohta löytyy rekisteröintitodistuksesta. Ajankohdan voit tarkistaa myös Trafin Ajoneuvotiedot-palvelusta netin kautta tai puhelimitse.

Tervetuloa katsastukseen, viettämään vuoden kohokohtaa!

 

tervetuloa-hiironen.jpg