Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kerros Solutions Oy

Intohimo on erikoisuutemme

Intohimo joko syttyy tai sitten on syttymättä. Se voi olla synnynnäistä tunteen paloa jotakin tiettyä asiaa kohtaan tai sitten siihen kasvaa. Intohimo on yksi tärkeimmistä eteenpäin vievistä tunteista, olipa sen synty sitten synnynnäinen tai opittu.

Intohimo ei suinkaan tarkoita aina asioiden ylenpalttista rakastamista saatikka sitten, että aina olisi esimerkiksi töissä hyvä päivä. Intohimoinen yritys on sitoutunut sekä ammattitaitoinen. Meillä tämä näkyy intohimona yrittämistä sekä toimialaa kohtaan. Intohimo yrittämistä kohtaan on synnynnäistä, kun taas toimialaan kohdistuva intohimo on kasvanut ja kasvaa päivä päivältä. Aamuisin ei ole hankala lähteä töihin, sillä tietää, että toipa päivä mitä tahansa, niin se on aina kohti yhteistä tavoitetta.

Kun tekee töitä, joihin kohdistuu intohimoa, näkyy se myös tuloksissa. Ei parasta tuotetta saa aikaan ilman intohimoa eikä myyntityöstäkään tule mitään intohimon puutteessa, nämä asiat pitäisi olla itsestäänselvyyksiä kaikille yrittäjille. Ei pidä lannistua, jos heti ensimmäisellä kerralla ei onnistu. Epäonnistumiset kasvattavat nälkää ja parhaassa tapauksessa epäonnistumisia seuraa läjä onnistumisia.

Hyvänä esimerkkinä meillä tästä toimii SOME kampanja, jolla tavoittelimme puhujan paikkaa kiinteistöalan suurimmassa tapahtumassa. Ajoimme intohimolla kampanjaa eteenpäin kohti voittoa, joka päättyi kuitenkin viimeisenä päivänä meidän häviöön. Emme lannistuneet, sillä olimme saavuttaneet kansainvälisen näkyvyyden kampanjallamme.


Intohimolla lienee myös osansa siihen, että hyväntekeväisyystyönä toteutettu Lahjoitukset.fi pääsi Vuoden Huiput -kilpailun Nuoret luovat –shortlistalle. Vuoden huiput on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1980. Vastasimme projektissa palvelun teknisestä suunnittelusta ja ohjelmoinnista. (http://http//www.vuodenhuiput.fi/fi-FI/vuoden-huiput-2015/shortlista/)

Muille yrittäjille neuvoksi: pitäkää fokus tavoitteissa ja tehkää sen eteen töitä, intohimolla, sekä uskokaa itseenne. Mikään ei ole niin palkitsevaa, kuin nähdä tyytyväinen asiakas. Lisäksi, kun takaa itselleen täyden oikeuden olla tyytyväinen tekemäänsä työhön on jo aika lähellä menestystä. Intohimo, rakkautta tai ei, on tavoittelemisen arvoinen tunnetila.

http://www.kerrossolutions.com/

Lahjoitukset.fi projektin verkkosivut: http://www.lahjoitukset.fi/