Kotipizza parantaa maailmaa pizza kerrallaan

Vuonna 1987 perustettu Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Lähes kolmenkymmenen vuoden aikana ketju on uudistunut merkittävästi.

”Suhtaudumme Kotipizzassa intohimoisesti tuoreisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen kaikissa kanavissa. Olemme tehneet paljon töitä vastuullisuuden ja asiakaskokemuksen eteen”, sanoo toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

”Missiomme kertoo olemassaolomme syyn: teemme maailmasta paremman ja herkullisemman pizza kerrallaan. Käytämme aina puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, jotta ihmiset nauttisivat elämästä enemmän hyvällä omallatunnolla. Missio ohjaa jokaista kotipizzalaista toimimaan vastuullisesti ja menestymään yhdessä ketjumme yrittäjien kanssa. Asiakkaidemme tulee voida suositella saamiaan tuotteita ja palvelua sataprosenttisesti.”

Kotipizzan vastuullisuustyö on muutamassa vuodessa kantanut hedelmää positiivisen mediahuomion ja asiakkaiden kiitosten myötä. Syksyllä 2015 ketju vaihtoi kaikki lihatuotteensa kotimaisiksi. Raaka-aineiden alkuperästä kerrotaan läpinäkyvästä ketjun verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja toimitusjohtajan Pizzaguy-blogissa.

”Kirjoitan blogiini raaka-aineista ja yrittäjyydestä, aiheista joista tunnen intohimoisesti ja joihin haluan vaikuttaa. Uskon, että jokaisen toimitusjohtajan pitää uskaltaa olla vuoropuhelussa asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa ja siksi aloitin pari vuotta sitten oman blogini”, sanoo Tommi Tervanen.

Asiakaskokemus on Kotipizzassa monikanavainen. Asiakas voi tilata pizzan tiskiltä, puhelimitse, verkosta tai käyttämällä Kotipizza Äppiä, joka lanseerattiin alkuvuodesta.

Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Group -konsernia, johon kuuluvat myös hankintayhtiö Helsinki Foodstock ja meksikolaisketju Chalupa. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 aloittaen uuden luvun yrityksen tarinassa. Yksi listautumisen merkittävämpiä syitä oli halua kasvaa ja tuoda markkinoille uusia fast casual -konsepteja.

http://www.kotipizza.fi/

http://www.kotipizzagroup.com/

kotipizzaikkunalogo.jpg