Unelma paremmasta otteesta – Kuntokeskus Ote

Vuonna 2011 Hanna Kaske painoi 140 kiloa. Nyt, viisi vuotta myöhemmin ja 75 kiloa kevyempänä kaikki on toisin. Elämään on parempi ote ja Hannan intohimona on auttaa myös muita voimaan paremmin.

Yrittäjähenkisyys ja uppoutuminen mielenkiintoiseen työhön IT-alan yrityksessä olivat johtaneet siihen, että Hanna oli unohtanut huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Kun perhepiirissä tapahtui lyhyessä ajassa kaksi traagista menetystä, oli Hannankin pysähdyttävä ja pistettävä omat arvonsa puntariin. Hän päätti tekevänsä muutoksia, mutta vain sellaisia, joilla todella on merkitystä ja jotka pysyvät mukana lopun elämän. Turhan suorittamisen unohtaminen ja liikunnasta nauttiminen johtavat pysyvään muutokseen. Ison elämäntapamuutoksen siivittämänä Hanna opiskeli personal traineriksi ja halu auttaa muita oli kasvanut suureksi.

Kuntokeskus Ote on syntynyt kahden pariskunnan unelmasta tarjota innostava ja
mukaansatempaava liikuntaympäristö paikallisille kuluttajille. Mikkelistä puuttui kodinomainen, helposti lähestyttävä ja persoonallinen kuntokeskus. Otteen tarinan alku oli kirjoitettu tähtiin, sillä yhteisen unelman jakavat pariskunnan kohtasivat toisensa sattumalta. Pariskunnat olivat haaveilleet
omista yrityksistään, joten Otteen syntyminen tapahtui todella nopeasti polkujen kohdattua.

Lampisen pariskunnan Petran ja Markon intohimo kuntosaliharjoitteluun on johtanut jopa menestykseen kilpalavoilla. Omakohtainen vahva vuosikymmenien kokemus kehonmuokkauksesta antaa hienot eväät valmentaa muutosta hakevia asiakkaita aina painonpudottajista fitness-kilpailijoihin. Oma kuntokeskus antaa puitteet tehdä valmennustyötä korkealla laadulla. Kaiken lähtökohtana on rakkaus auttaa asiakkaita voimaan mahdollisimman hyvin. 

Reilun vuoden mittaisen toimintajakson jälkeen yrittäjät katsovat tulevaisuuteen varmoin mielin ja suurilla haaveilla varustettuna. Ensimmäiseen vuoteen on mahtunut uskomaton määrä työtä, onnistumisia ja oppimistilanteita. Ote on saanut kaupungista vankan jalansijan ja kuntokeskus tunnetaan suurella sydämellä tarjottavasta palvelusta ja kodikkuudesta. Asiakkaasta paistava elämänilo, ylpeys ja tyytyväisyys itseensä onnistuneen valmennusyhteistyön jälkeen ovat valmentajan työn parasta antia.

www.kuntokeskusote.fi

 

KuntokeskusOTE.jpg

KuntokeskusOte1.jpg

 

KuntokeskusOte2.jpg