Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kuopion Kalustemiehet

Ammattimaista asennus- ja muuttopalvelua

Jo 18 vuotiaan Jarmon haave oli tulla yrittäjäksi, hän seurasi innolla, kun isä oli Kaukokiidolla sekä Valion kuljetuspäällikkönä, siitä pienen pojan kipinä yrittämiseen syttyi.

Kalustemiehet.jpg
Duudsonien mukana keikalla. 


Hän aloitti ammatinharjoittajana 1989 työskennellen yksin julkitilojen kalusteita asentaen, omaa ammattitaitoa kehittäen ja palo työhön toi lisää uusia työtarjouksia. Yrittäjä on kehittänyt hyvät verkostot ympärilleen, mikä tuo mukanaan myös uusia työtarjouksia sekä haasteita. Työt eivät aina sattuneet lähialueille, joten tienpäällä olo on tuttua ja sitä kautta oli helppo laajentaa kuljetusalalle.

Työ oli sitä, että asennettiin erikoiskalusteita julkisiin tiloihin, labroihin, kouluihin ja päiväkoteihin. Myymälät ja toimistot olivat myös tämän ammattilaisen intohimon kohteita. Palo työhön oli suuri ja pienistä kohteista siirryttiin aina suurempiin. Vuosien varrella merkittäviä kalusteasennuskohteita ovat olleet Valtionneuvoston linna, Neste Porvoo sekä Kuopion Lääninvankila. Suurkeittiölaitteiden asennuskohteesta voisi mainita ABC Pitkälahti.

Tänä päivänä yritys työllistää 8-15 ammattitaitoista asentajaa ja muuttomiestä, jotka on huolella valittu palvelemaan asiakkaita. Kuopion Kalustemiehet ovat erikoistuneet erikoiskaluste asennuksiin sekä muuttoihin ja kuljetuksiin. Tehdään ammattimaista asennusta laadusta tinkimättä, asiakasta ajatellen. Jokainen asiakas palvellaan aina loppuun saakka ammattitaidolla hyvää lopputulosta ajatellen.

Yrittäjä on innokas ja idearikas, nyt ammattimaiset muutot sekä kuljetuspalvelut täydentävät yritystoimintaa.

Kalustemiehet 2.jpg

Yrityksellä on resurssit tehdä isojakin yritysmuuttoja avaimet käteen periaatteella. Muutot käydään katsomassa paikanpäällä etukäteen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan muuttopäivänä. Yrittäjän intohimona ovat myös autot, jotka ovat tyylikkäästi teipatut ja erottuvat liikenteessä. Autokalusto on tarkkaan mietitty ja hankittu niin, että ne palvelevat joka tilanteessa.

Kova työ ja usko tulevaisuuteen vievät tätä intohimoista yrittäjää eteenpäin!

”Elämä ei tarjoa vakuuksia, vain valintoja, ei varmuutta, vain seurauksia, ei ennustettavia tuloksia - vain etuoikeiden yrittää.”

www.kalustemiehet.fi