Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy

Verkkorakentamisen koko paketti

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy toimittaa tietoliikenneverkkojen rakentamisen palvelut yhden luukun periaatteella. Tilaaja saa samalta toimittajalta esim. valokuitukaapelin vetoon tarvittavat suunnittelu-, kaivuu-, kaapelinveto- ja huoltotyöt samalta toimittajalta.

Yritys on lähtenyt rohkeasti kasvattamaan toimintaansa kahden miehen yrityksestä 12 henkilöä ja useita alihankkijoita työllistäväksi liiketoiminnaksi. Toiminta-alue on laajentunut kotimaakunnasta valtakunnalliseksi ja seuraavaksi ovat vuorossa naapurimaiden valloitus. Liikevaihto on kasvanut vuosittain keskimäärin neljännesmiljoonalla. Tämä kaikki on tapahtunut vajaassa viidessä vuodessa.

Yritys sai alkunsa kun sen perustajajäsen Toni Eeva halusi paremmin yhdistää palkkatyön telealalla ja maatalousyrittäjyyden vilja- ja metsätilallaan Kauhajoella.

Länsi-Suomen Verkkopalveluissa halutaan kehittää entistä parempia laajakaistaverkkojen huolto- ja ylläpitopalveluita sekä kustannustehokkaita ratkaisuja sähköverkkojen rakentamiseen. Työt tehdään tarkkuudella, laadukkaasti ja ohjeistuksia noudattamalla. Lupaus palvelun laadusta alkaa heti suunnitteluvaiheesta, yrityksellä on käytössä monialainen osaaminen.

Oman toimialansa kehittämisen lisäksi yrittäjällä riittää innostusta kehittää Kauhajoen seudun elinkeinoelämää yhdessä toisten nuorten yrittäjien kanssa.

Toni Eevan toiminta on osoitus siitä, että hänellä on rohkeutta tavoitella unelmiansa ja taitoa toteuttaa ne. Tärkeissä päätöksissä on kuunneltava itseään ja uskoa omaan osaamiseen ja tekemiseen, toteaa Eeva kysyttäessä mitä hän neuvoisi toisille nuorille yrittäjille. Intohimoa, sitä löytyy ja sähkö- ja valokuituverkkoja, jos se vain Länsi-Suomen Verkkopalveluista on kiinni.

 lsvp1.jpg

http://www.lsvp.fi/