Harri Rauhanummi, Visuaalinen sisältötoimisto ja Linnan Juhlakuva

Harri Rauhanummi perusti sivutoimisen yrityksen, Linnan Juhlakuvan opiskeluaikanaan. Valokuvausta Harri oli opiskellut itse sekä teorian että käytännön kautta. Valmistuttuaan Harri työllistyi oman alan töihin kauppatieteiden maisterina. 6 vuotta Harri tekikin töitä digitaalisen viestinnän parissa ja kasvatti verkostojaan. Pikkuhiljaa syntyi ajatus kokopäiväyrittämisestä. Linnan Juhlakuva työllisti kesäaikoina hääkuvauksen tiimoilta, mutta talviaikana oli hiljaisempaa. Harrille tuntui luontevalta laajentaa yritystoimintaa ja tuotteistaa omaa osaamistaan visuaalisen sisällöntuotannon puolelle. Näin sai alkunsa Sisältötoimisto Harri Rauhanummi.

Lähteminen palkkatöistä kokopäiväiseksi yrittäjäksi sisälsi myös ison riskin. Harri kuitenkin pohti kumpi harmittaisi enemmän: mahdollinen epäonnistuminen yrittäjänä vai se, että vanhana katuu kun ei koskaan uskaltanut tehdä sitä mitä sydän sanoo. Vain yrittämällä sen näkee miten menee, summaa yrittäjä itse. Päätoimisena yrittäjänä Harri on ollut nyt syksystä 2015 asti.  

pelto ja miehet.jpg

Tilausta erityisosaamista tarjoavalle yrittäjälle on, sillä yhä enenevässä määrin yritykset ostavat osaamista talon ulkopuolelta. Harri suosii inbound -markkinointia ja social selling  –menetelmää, joissa asiakkaille itselle annetaan mahdollisuus löytää yritys. Menetelmissä hyödynnetään jo olemassa olevia verkostoja ja sosiaalista mediaa sekä tietysti kiinnostavia sisältöjä. Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat yrittäjää muille.
Harri kertoo, että lähes kaikki kesäviikonloput menevät töissä. Tämä ei kuitenkaan haittaa yrittäjää, joka nauttii työstään ja iloisten ihmisten kohtaamisista — onhan häät iloinen perhejuhla. Yrittäjän tuleekin nauttia työstään, jotta sitä jaksaa tehdä vuodesta toiseen.

www.linnanjuhlakuva.fi