Loimaan laatuauto 

Autokauppaa Loimaalla suurella sydämellä

loimaan laatuauto.jpg

Loimaan Laatuauto on loimaalainen perheyritys, jolla on pitkä historia autoalalta. Asiakkaita on palveltu suurella sydämellä ja intohimolla jo 30 vuotta. Olemme aktiivinen, ja siksi myös intohimoinen yritys, jossa henkilöstöä kiinnostaa aidosti oman alansa toiminta ja asiakkaidensa tarpeet. 

Loimaan Laatuauto on täyden palvelun autotalo. Asiakkaita palvellaan monipuolisesti aina autokaupasta ja korjaamotoiminnasta, moottoripyörien ja asuntovaunujen kattavaan tarjontaan. Auton vuokraus- ja huoltopalvelut ovat myös tärkeä osa toimintaamme. 

Autoalalla on koettu kovia aikoja, mutta emme ole antaneet sen vaikuttaa laadukkaaseen asiakaspalveluumme. Joustamme monenlaisissa tilanteissa ja asiakkaan pyynnöissä, esimerkiksi järjestämme yllättäville vikatapauksille tai auton hajoamiselle joustavasti ja nopeasti korjausajan. Emme ole vanhanaikaisia, mutta palvelemme asiakkaitamme perinteisesti eli jokaisen asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioon ottaen. 

Toimintakulttuurimme on myös mahdollisimman avoin, emmekä suosi hierarkkista järjestelmää, jollainen saattaa olla useissa isommissa autoliikkeissä tapa toimia. Luotamme työntekijöihimme ja se näkyy esimerkiksi siinä, että meidän jokaisella automyyjällämme on valtuudet tehdä autokauppaa. 

Olemme myös vahvasti näkyvillä seutukunnan kehittämisessä ja tuemme paikallista toimintaa. Olemme mukana monenlaisessa paikkakunnan virkistystoiminnassa, kuten urheiluseurojen sponsoroinnissa, Okra–maatalousnäyttelyssä sekä musiikki- ja kulttuuritapahtumissa. Haluamme tukea paikallista toimintaa yhtä suurella sydämellä ja intohimolla kuin palvelemme asiakkaitammekin. 

Loimaan Laatuauto tunnetaan luotettavana ja ihmisläheisenä yrityksenä. Samanlaisella intohimolla haluamme palvella asiakkaitamme vielä pitkään. Kannustamme myös muita yrityksiä panostamaan mahdollisimman aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Tervetuloa autokaupoille Loimaalle! 

www.loimaanlaatuauto.fi