MAIKKI – juontajat ja messuedustajat 

”Miksi olla hiljaa, kun voi puhua”

Kun kaksi omillaan toimivaa juontajaa löi hynttyyt yhteen, syntyi tuloksena MAIKKI Crew, joka aloitti neljännen toimintavuotensa tammikuussa 2016.  Yrityksen suurimmat arvot ovat perhekeskeisyys ja intohimo työhön.

Kysyttäessä, näkyykö intohimo yrityksen kasvussa, seuraa kovaääninen naurun pyrskähdys ja vilkaisu maassa temmeltäviin lapsiin. ”Yrityksemme on kasvanut perustamishetkestä neljällä lapsella, 18 juontajalla ja 12 messuedustajalla, joten intohimo on näkynyt ihan joka saralla. Lapset ovat syntyessään aina täydellisiä ja rekrytoinneissa olemme halunneet pyrkiä samaan. Otamme listoillemme vain sellaisia juontajia, jotka toteuttavat omaa unelmaansa tämän työn kautta. Näin voimme taata, että asiakas saa varmasti motivoituneen ja innostuneen juontajan tapahtumaansa. Uskomme, että tämä erottaa meidän juontajat muista tarjoajista. Me tunnemme jokaisen listoilla olevan juontajan henkilökohtaisesti, joten osaamme tarjota oikean henkilön oikeaan paikkaan”, yrittäjät kertovat.

Eniten intohimo näkyy kuitenkin yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Yritystä kasvatetaan rintarinnan lasten kanssa. ”Töitä tehdään aina kun mahdollista, mutta lasten ehdoilla.” Yrityksen pyörittäminen äitiyslomista huolimatta on myös kannanotto sille, miksi pitäisi valita URAN ja PERHEEN välillä, kun kerta voi saada molemmat.  ”Työajat toki on luovia ja työasioita on hoidettu synnytyssalistakin käsin, mutta ei siksi, että olisi ollut pakko vaan ihan siksi, kun siinä oli luppoaikaa odotellessa.” 

Lapset ovat tuttunäky myös juontokeikoilla (joskin hoitajan seurassa). Tämä on malli, mihin yrittäjät haluavat muitakin kannustaa. ”Ei aina tarvitse mennä perinteisesti, viedä lapset aamulla tarhaan ja hakea illalla, maailma on täynnä vaihtoehtoja. Toivottavasti yhä useampi lähtisi kokeilemaan erilaisia tapoja työn, perheen ja vapaa-ajan yhdistämisessä, sillä uskomme vahvasti, että onni asustaa näiden asioiden tasapainossa.”

www.maikki.fi

2015MAIKKI_107(1).jpg