Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Mainospaja T.Pesonen Oy

Pesonen.jpg

Mainospaja T.Pesonen Oy

Tapio Pesonen Oy on Hyrylässä toimiva mainospalveluiden tuottaja. Yritys tarjoaa monipuoliset mainospalvelut vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Tarvitsi yrityksesi sitten teippausta, opasteita, käyntikortteja tai vaikka työvaatteita, saat kaiken saman katon alta. Tuotamme palveluita pääasiassa yrityksille ja yhdistyksille.

Yritys sai alkunsa vuonna 1987, jolloin Tapio Pesonen perusti toiminimen. Yrittäjyyden alkuvaiheessa toimitilana toimi mm. autotalli. Laajennusta on tapahtunut vuosien varrella ja vuonna 1996 vaihtui yritysmuodoksi osakeyhtiö. Uusien ideoiden myötä laajentui tuotevalikoima ja toimitilojakin on vaihdeltu mutta aina pysyen Tuusulassa ja Hyrylän alueella.

Viimeisin laajennus tapahtui viime syyskuussa, jolloin Mainospaja Tapio Pesonen Oy osti Kerasivu Oy:n. Näin laajentui yrityksen tuotevalikoima entisestään koskemaan myös lehtijulkaisuja taittoineen.

Toimitusjohtaja Tapio Pesosen päätös aikoinaan ryhtyä yrittäjäksi, rakennusalalta pois siirtyen, on vaatinut paljon panostusta ja ennenkaikkea uskallusta ja sitkeyttä. Se, että haastellisina taloudellisina aikoina yritys onnistuu laajentumaan on vaatinut myös intohimoa. Työstä on saatava irti muutakin kuin samanlaisena pyörivä arki ja perustoimeentulo. Avainasemassa on myös koko henkilöstö, joka on hyvin sitoutunutta ja ammattitaitoista.

http://www.tpesonen.fi/
http://www.kerasivu.fi/