Rakkaus perheeseen ja perinteisiin, intohimo reissaamiseen ja asiakaspalveluun!

 

bussit.jpg

 

Matka Mäkelän, perheen ja perheyrityksen tarina alkoi 1937. Perheen perustaja Valdemar Mäkelä joutui pian yrityksen perustamisen jälkeen sotaan, samoin kuin yrityksen linja-autotkin. Autot palasivat, yrittäjä ei. 

Leski Enne Mäkelä ei antanut periksi, vaan jatkoi tällä miehisellä kuljetusalalla, rikkoen lasikattoja ja -seiniä ryskyen ympäriltään. Kasvatti siinä sivussa myös uuden yrittäjäpolven kahdesta pienestä pojastaan. Antero Mäkelä sai presidentin erityisluvalla ajokortin 18-vuotiaana ja siitä lähtien hänen oppi-ja elämänkoulunsa löytyivät tien päältä. Antero ja Rauno Mäkelä ottivat äidiltään ohjat 70-luvun kiihkeinä kasvun vuosina: linja-autoja oli yli 30, henkilökuntaakin liki 60. Oli linja-baaria, huoltoasemaa - ja linja-autoliikennöintiä kolmen maakunnan alueella.

1992 yrittäjiksi ryhtyivät Antero Mäkelän lapset, Jukka Mäkelä ja Tiina Oksanen. Nyt Mäkelän linja-autoilla ryhdyttiin kuljettamaan jatkajien perustaman, oman matkatoimiston asiakkaita. Jälleen on perheen parista löytyneet jatkajat: serkukset Matti Mäkelä ja Noora Mäkiaho ottivat ohjat kesällä 2015. Tätä työtä, perheyrittäjyyttä, tehdään rakkaudesta ja intohimosta - rakkaudesta perheeseen ja perinteisiin, intohimosta reissaamiseen ja asiakaspalveluun! Kuten yrityksen slogankin, jo 70-luvulla kirjoitettu:

Matkusta kanssamme, mukavasti ja turvallisesti!

www.matkamakela.fi