Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Motivaatioverkko Oy

Suomalaisen miehen perkeleestä hyvinvoinnin herätysliikkeeksi 

Joulukuussa 2008 Tuukka Nieminen pysähtyi kiroillen oman huonon kuntonsa äärelle. Seuraavan vuoden aikana 103-kiloinen yrittäjä karisti noin 15 kg rasvaa ja sai matkalla idean, joka kasvoi nopeasti unelmaksi vaikuttaa suomalaisten hyvinvointiin. Tapahtui yrittäjämäinen hyppy uuteen ja tuntemattomaan.

Motivaatioverkko Oy ja Motivire-palvelu perustettiin vuonna 2009. Alkutaipaleelta asiakkaan sanat: ”En ole koskaan nähnyt yrittäjää, joka uskoo itseensä ja asiaansa noin vahvasti” kiteyttävät hyvin sen intohimon, jolla ponnistuksia kohti unelmaa tehtiin.

Motivire, rakkaudesta lajiin

Yli 7000 suomalaisen valmennetun työntekijän lukemattomat onnistumistarinat ovat rakentaneet sen fiiliksen ja pohjan, jolla yritys nyt kasvaa ja laajenee Suomessa. Alusta asti on ollut selvää, että tekeminen pitää olla mitattavissa. Nyt kuljettu polku ja yli 20 000 asiakkaiden kanssa käytyä valmennuskeskustelua ovat voimavara, josta tulevaisuuteen ponnistetaan. Jatkuva halu oppia uutta ja tahto tehdä asioita paremmin ovat osoitus tekijöiden sitoutumisesta ja rakkaudesta lajiin, valmentamiseen. ”Olen onnistunut” on lause, jonka yhä useampi asiakas kertoo valmentajillemme. Tuon lauseen aikaansaama tunne on [paras] palkinto tehdystä työstä.

Hyvinvointia tehdään ihmiseltä ihmiselle

Kasvavan yrityksen kulmakivet ovat luottamus asiakassuhteessa sekä ihmisläheinen tapa tehdä asioita. Valmennuksissa rakennettava luottamus tarjoaa mahdollisuuden onnistua ja tarjotut työkalut asiakkaidemme arkeen uusia, entistä parempia tapoja. Motivireen tavoitteena on toteuttaa maailman paras valmentajakokemus. Kun tämä saavutetaan, seurauksena on väistämättä myös maailman paras asiakaskokemus. Syntyy siis onnistumistarinoita, jotka inspiroivat sekä yrittäjää, yritystä että sen asiakkaita. Yrittäjän hyppy ja ilmalento kohti unelmaa on vielä kesken, mutta tänään ollaan taas eilistä lähempänä, ja uutta opitaan joka päivä.