Musti ja Mirri Oy

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkituoteketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani kaikkina aikoina. Haluamme huolehtia jokaisesta lemmikistä aivan kuin se olisi omamme!

Mustin ja Mirrin tuotevalikoimaan kuuluu koirien, kissojen ja pieneläinten ruokia ja tarvikkeita. Suurin osa tuotteista myydään kuluttaja-asiakkaille ympäri Suomea. Verkkokauppamme toimii osana kokonaisuutta ja jokainen myymälä toimii sen noutopisteenä. Toimistoja on Vantaalla, Tampereella, Kaarinassa ja Kuopiossa. Myymälöitä Musti ja Mirri –konsernissa on yhteensä 224 kpl, joista Suomessa on 110 ja Ruotsissa 114 (10/2015).

Me Mustissa ja Mirrissä jaamme yhdessä asiakkaiden kanssa vahvan intohimon lemmikkien hyvinvointiin. Tämä näkyy asiakkaittemme odotuksissa tuotteitamme ja asiakaspalveluamme kohtaan. Haluamme lunastaa nuo odotukset ja pyrimme aina jopa ylittämään ne!

Mustin ja Mirrin toiminnassa keskeisellä sijalla on henkilökunnan perehtyneisyys lemmikkeihin ja intohimo eläimiin. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä, kun henkilökuntaa rekrytoidaan, sillä intohimoa ei voi ostaa vaan sen täytyy palaa sisällä jo valmiiksi. Emme kuitenkaan edellytä lemmikin omistamista, asenne ratkaisee. Yksi strateginen kulmakivemme on henkilöstömme kouluttaminen ja ohjaaminen kohti korkeampaa eläinalan asiantuntijuutta. Olemmekin tunnettuja siitä, että henkilökuntamme tukee asiakkaitamme tiukimmissakin tilanteissa.

Meille intohimo merkitsee myös henkilökunnan tahtotilaa ja valmiuksia kehittyä, sitoutuneisuutta sekä kaupallista asennetta.

Terveellä kilpailuhengellä pysymme kiinni muutoksissa ja kaupallisessa kehityksessä. Kasvumme on jatkuvaa ja muutos pysyvä olotila. Olemme määrätietoisesti luoneet pohjaa tulevaisuudelle, kiinnittämällä arvokkaat asiat kiinteäksi osaksi toimintaamme.

https://www.mustijamirri.fi/