Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Nirvana Wellness & Tea Shop

Nirvana Wellness & Tea Shop 

Nirvana Wellness & Tea Shop on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, luonnonkosmetiikkaan ja aitoon lehtiteehen erikoistunut keidas Kouvolan keskustassa. Nirvanassa voit tehdä hemmottelulahjaostoksia ja löytää uniikkeja käsityötuotteita maailmalta. Ensiluokkaista teetä voi nauttia teehuoneessa yksin tai ystävien kanssa, lisäksi shopista voi hankkia mieluisaa teetä ja haudutusvälineitä kotiin.

Nirvana on syntynyt intohimosta; intohimosta hyvinvointiin, luontoon ja yrittämiseen. Nirvanan tarina käynnistyi, kun yrittäjäpariskunta Tavi törmäsi Thaimaan reissullaan Herb –basic –tuotteisiin vuonna 2006. Laadukkaat tuotteet tekivät heihin niin ison vaikutuksen, että he halusivat auttaa paikallisia toimijoita mm. pakkausten kanssa. Retken päätteksi Tavit olivatkin tuotteiden maahantuojia ja pian Suomen ainoa wellness/spa kehittäjä-kumppani lähes kaikkien suomen kylpylöiden kanssa. Pelkkä maahantuonti ja kouluttaminen ei Tonylle riittänyt, seuraavaksi olikin aika oppia itse tekemään hoitoja, ja perustaa erikois-hybridi-pilotti-liike Nirvana uuteen kotikaupunkiin Kouvolaan. Ihanien hoitojen ja tuotteiden lisäksi Nirvana on sielukas Tea-shop.  ”Tekemisen arvo mitataan sillä, mitkä vaikutukset on. Tärkeintä ovat ihmiset, niin tuotteiden takana kuin asiakkaina.” Kertoo Tony Tavi. ”Lisäksi pitää olla uskallusta kokeilla ja yrittää uusia toimintamalleja. Esimerkiksi tämmöistä woodooshoppia”. 

Muutto pois pääkaupunkiseudun ruuhkasta on antanut aikaa niin ympäristön tutkimiseen kuin itsensä kuuntelemiseen. Toinen Nirvana on nyt perustettu Turkuun. Lisäksi 7000-8000 mökkiläisen Kouvolaan nousee kesällä SUP –keskus.  ”Haluan olla edistämässä luontoaktiviteettia ja –matkailua. Kesäsesonki on Suomessa niin järisyttävän pitkä, että dynaamiset ihmiset turhautuu.” Työn alla on myös uudenlainen luontoa kunnioittava matkailukärki etelä-Suomeen, paljastaa Tavi. Tältä mieheltä ei ideat lopu, ja hän myös niitä uskaltaa toteuttaa, ihmiset edellä, luontoa kunnioittaen  ja intohimosta.

www.nirvana.fi

Nirvana Wellness & Tea Shop kuva.png