IMG_0561-small.jpg 

Novitek - Intohimosta tekemiseen 

Meillä oli visio… Jotenkin tiesimme minne markkinat olivat menossa. Se oli kokemuksen tuomaa tietoa, osittain markkinatuntemusta ja hyppysellinen tuuria. Olimme valmistaneet jo yli 100 000 sisäporeammetta, tuhansia suihkuja höyrykaappeja sekä infrapunasaunoja. Poreammeiden myynti romahti kautta Euroopan, tarvitsimme uuden kärkituotteen.

Kylpytynnyreiden myynti oli kasvanut voimakkaasti vuosi vuodelta. Näiden epähygieenisyydestä ja suuresta työmäärästä johtuen näissä oli kuitenkin kehittämisen varaa – näimme mahdollisuuden. Ulkoporealtaiden myynti kasvoi ympäri Eurooppaa ja Suomessa tuotetta hädin tuskin tunnettiin. Ympärivuotisia käyttömahdollisuuksia kyseenalaistettiin, vaikka altaita oli myyty maailmalla jo satoja tuhansia niin kesä- kuin talviolosuhteisiin. Suomalaisella tuotteella on vaikea kilpailla hinnalla. Tällöin meidän pitää kilpailla muilla asioilla kuten innovatiivisuudella ja laadulla. Joka vuosi pitää tuoda jotain uutta. 

Vuonna 2015 valmistimme Suomeen n. 550 ulkoporeallasta. Jokainen allas valmistetaan laadukkaasti ja testataan huolellisesti ennen asiakkaalle toimitusta. Tällä pyrimme takaamaan sen, että asiakas voi nauttia tuotteestaan vuosia täysin vaivattomasti. Pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja pyrimme jakamaan yrittäjähenkisyyttä ja kokemusta koko henkilökunnalle. Tämä siksi, koska haluamme olla erilainen valmistaja, persoonallinen tuote ja haluttu työpaikka. 

Novitek on salolainen ulkoporealtaiden valmistaja. Sesonkiaikaan työllistämme n. 30 – 40 työntekijää. Ulkoporealtaidemme kotimaisuusaste on yli 60 % ja jokainen tehty allas työllistää suoraan n. 30 – 40 tuntia suomalaista työtä. Olemme Suomen markkinajohtaja ja tähtäämme voimakkaasti vientiin. Uusin vientituotteemme on Lumispa-allasmallisto. Lumispa on designtuote, jossa on otettu huomioon altaan käytettävyys ja pitkä käyttöikä. Lumispa:n on suunnitellut suomalainen Pentagon Design. 

www.novitek.fi 
www.ulkoallas.fi 
www.lumispa.fi