Novosan – julkisten vessojen asiantuntijayritys 

Suomessa julkiset miesten vessat huuhdellaan puhtaalla vesijohtovedellä. Tämä on kallista ja ympäristöä kuluttavaa. Novosanilla on tähän vaihtoehto: vettä säästävät WC-kalusteet. Konkreettisena hyötynä yksi Novosanin Urimat -pisuaari säästää keskimäärin 100 000 litraa puhdasta juomavettä vuodessa. 
 
Ekologisuus on tärkeä juttu, mutta on vessoissa muutakin parannettavaa. Kukapa haluaisi asioida törkyisessä, laiminlyödyissä asiakasvessassa? Näitä kuitenkin kohtaamme, koska kaupan vetovoimatekijänä ja asiakaskokemuksen elävöittäjänä asiakasvessojen roolia ei aina olla ymmärretty. Novosan auttaa asiakkaitaan luomaan elämyksellisiä saniteettitiloja ja on yksi maamme ainoista julkisiin käymälöihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. 
 

Rennot ja innostuneet novosanilaiset

Novosan on toimelias kasvuyritys jonka arvoina ovat luovuus, into ja sinnikkyys. Novosanissa töitä tehdään rennossa tiimissä ja rennoissa merkeissä. Liikeidea on sitä sorttia, ettei hauskuuttelulta aina vältytä ja siksi pilke silmäkulmassa, unelma hienommasta huomisesta ja uuttera puurtaminen ovat Novosanin resepti. Tällä reseptillä Novosan tuo Suomeen asiakaslähtöistä, ympäristöystävällistä ja puhdasta WC-ideologiaa.

Novosan kuva.jpg

www.novosan.fi