Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Ohjelmatoimisto Itäpuu

 

eastwood.jpg

Ohjelmatoimisto Itäpuu

Jokainen keikka on näytön paikka

Ohjelmatoimisto Itäpuu sai alkunsa, kun kaksi ystävää, Kosti ja Arttu huomasivat tekevänsä niin paljon keikkoja, että sillä olisi mahdollisuus elättää itsensä. Toisilla töissä oleminen vei aikaa pois suurimmalta intohimolta, musiikin tekemiseltä. Elokussa 2015 päivänvalon nähnyt yritys porskuttaa vauhdilla eteenpäin.

Yrittäjien intohimo näkyy rohkeutena ottaa askel kohti tuntematonta. Rakkaudesta lajiin, intohimosta omaa tekemistä kohtaan syntynyt yritys tekisi samoja asioita ilman omaa yritystäkin – soittaisi kitaramusiikkia yleisölle. Jotta soittaminen on mahdollista, täytyy keikat myydä. Yksinkertaista bisnestä, joka mahdollistaa sen, että saa tehdä sitä, mitä eniten haluaa.

Toimintaa kasvatetaan moneen suuntaan yhtäaikaa, samalla todeten mitkä kasvuhaarat tuottavat parasta hedelmää. Startupissa täytyy olla herkkänä muutoksille, sillä harvoin jos koskaan asiat menevät suunnitellusti. Ilman vakiintuneen yrityksen tasetta ei ole varaa jatkaa kauaa suuntaan, joka ei ole tuottava.

Uutena toimijana alalla, jossa on jo lukuisia vanhoja toimijoita, on jokainen työsuoritus näytön paikka. Tie katsojien sydämiin lunastetaan joka keikalla uudelleen ja uudelleen. Intohimo tekemiseen välittyy musiikin kautta tunteena, jonka yleisö haluaa kokea aina uudelleen. Paljon on tehty asioita oikein, sillä harvassa ovat ne keikat, joilta ei lisäkeikkoja olisi tullut.

www.itapuu.fi