Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Perhejuristit Kokko & Kuusiluoma
Elämä on kohtaamisia – suunniteltuja ja suunnittelemattomia. Emme voi tietää, kuinka suuren jäljen jätämme toinen toisiimme kohdatessamme. Perhejuristien tarinassa kohtaaminen tuntemattoman kanssa rautatieaseman kahviossa eräänä kevätaamuna oli hyvin merkityksellinen Katariina Kuusiluomalle, Perhejuristien toiselle osakkaalle. Kohtaaminen oli ohikiitävä, mutta se sisälsi kaiken olennaisen. 

”Kuinkas se elämä on kohdellut?” miesääni kysyi Katariinalta. Mielenkiintoinen kysymyksenasettelu johti pian seuraavaan kysymykseen: ”Osaatkos sinä tehdä lumipallon?” ”No tottahan toki”, Katariina vastasi. Mies hymyili, tarttui kahvilan pöydällä olevaan kahden euron kolikkoon ja ojensi sen Katariinalle sanoen: ”Sinulla on hyväntahtoiset silmät. Me tarvitsemme sinunlaisiasi hyviä jätkiä. Lupaa minulle, että annat hyvän kiertää.” Ja niin Katariina lupasi. 

Perhejuristit Kokko & Kuusiluoma on hyvän mielen lakitoimisto, joka on erikoistunut perhe- ja perintöoikeudellisten lakiasioiden hoitamiseen. Olemme Perheen Oma Lakimies, johon on helppo turvautua, kun jokin asia askarruttaa. Laadimme arjessa tärkeät asiakirjat ja sopimukset. Emme hoida riita- tai rikosasioita.

Asiantuntevuus, luotettavuus ja turvallisuus ovat itsestäänselvyyksiä, mutta meille ensiarvoisen tärkeää on tapa, jolla asiat tulevat hoidetuksi. Emme lähtökohtaisesti riitele asiakkaidemme puolesta. Erimielisyydet kuuluvat elämään, mutta riitelemisen sijaan tarvitsemme vuorovaikutusta – taitoa kuunnella, keskustella ja kohdata toinen toisemme. Olemme asiakkaan yhteistyökumppaneita joka hetki, jokaisessa kohtaamisessa, jokaisen asiakkaan kanssa. Uskomme sopuun, sovitteluun ja sovintoon sekä yhdessä tekemiseen ja yhteistyöhön. Tavallamme toimia tarjoamme asiakkaillemme hyvän mielen ja tästä syystä kynnys astua meille on matala. Huomaat sen kyllä. 

Yrityksemme tarina on osa omaa elämäntarinaamme ja se vastaa itse itsellemme esittämäämme kysymykseen: Kuinka me voimme palvella parhaiten? Me palvelemme parhaiten juuri näin.

www.perhejuristit.fi