Ryhmäkuva (1).jpg

Pro Fit Trainers Oy

"Intohimosta hyvinvointiin"

Ajatus positiivisuuden kautta rakennetusta hyvinvointialan yrityksestä kasvoi lyhyessä ajassa hauskaksi ideaksi, hauska idea todelliseksi suunnitelmaksi ja suunnitelma lopulta oikeaksi toiminnaksi - mutta positiivisuus ja hauskuus eivät tippuneet matkan varrella pois missään kohtaa.

Syntyi Pro Fit Trainers, kahden hymyntäytteisen liikunta-alan ammattilaisen yhteisen ajatuksen siivittämänä.

Positiivisuus ja tekemisen meininki on ollut työntekijöiden rekrytoinnin perusteena alusta saakka. Olemme aina palkanneet tiimiimme jäsenen energian ja persoonan perusteella, ammattitaidosta tietenkään tinkimättä. Mutta olemme jättäneet joitain paperilla kenties huippuammattilaiselta vaikuttavia persoonia tiimistä pois, juuri siksi että energia ei ole ollut sitä jota haluamme ohjaajistamme löytyvän. Tänä päivänä vajaan kahdenkymmenen hengen tiimi on täynnä positiivista energiaa ja ennen kaikkea persoonia.

Yhteisöllisyys ja se tunne että kukaan ei ole yksin, on työyhteisössämme vahvana tekijänä. Apua saa kun sitä pyytää ja tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, ja tämän kaikki tietävät. Kannustaminen on avainsanana tiimipalavereissa, ja ikävämpi palaute annetaan aina ensin jolloin palaverit sekä koulutuspäivät aina päättyvät hyviin uutiseen sekä tsemppaaviin sanoihin.

Näillä ajatuksilla luotsaamme myös asiakkaitamme kohti tavoitteita: oli tavoitteena sitten painonpudotus jotta mahtuu unelmien häämekkoon, terveyssyistä peruskunnon kohottaminen tai muuten vaan oman peilikuvansa muuttaminen sisältä ja ulkoa sellaiseksi joka tuo hyvän mielen peilistä katsojalleen. 

Turvallisen ja positiivisen liikunnan- sekä hyvinvoinnin puolesta,

www.profittrainers.fi