Saxess

Vi har tid för dig!

Vi är ett team frisörer med en gedigen utbildning som ständigt utbildar oss för att ge kunden det senaste inom smink- och hårvård.

Vi startade år 2002 för skapa vår egen arbetsmiljö. Vi var då tre stycken delägare. Genom åren har vi haft både anställda och hyrstolar för att kunna få en jämn kundkrets då vi har haft personal på morderskapsledigheter, det blev många intressanta år med mycket nya erfarenheter i ryggsäcken.
November 2014 blev en nystart för företaget då vi tog steget och gjorde två salonger till en, vi är nu 4 delägare och har 2 stycken hyrstolar.

Kunden är det viktigaste för oss, att kunna ge av vår kunskap till alla kunder genom att ge det bästa för just ditt hår, både genom behandlingar och genom hemvård och styling. När kunden underhåller håret hemma med rätt schampo, näring och sedan även stylar håret med rätt produkter kan vi ge mer utav vår kreativitet. De är viktigt att bygga upp håret med fukt och styrka för att kunna få ett glansigt friskt hår och även få färgen att hålla längre. Idag vill vi ha möjligheten till förändringar även om vi har en och samma klippning. Vi vill kunna styla om en kort frisyr eller sätta upp ett långt hår, det är just de tipsen vi vill ge dig! Till varje frisyr försöker vi ge dig valmöjligheter till just dagens styling, som kan bero på vilket humör man är på eller på vilket sätt håret vill falla på eller hur mycket tid man kan sätta ner just den dagen.

Vår vision är att vi alltid kan bli bättre!

www.saxess.nu