Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehdit

Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehdit

On paremman arjen muotoilutoimisto, joka tekee tavallisten ihmisten ja yritysten arjesta parempaa.

Yritysten ja ihmisten arki tehdään paremmaksi esimerkiksi kehittämällä myymälätiloja ja asiakaspalvelukulttuuria, stailaamalla koteja sekä järjestämällä workshoppeja. 

Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehtien takana on Elina Helminen, Mikkelistä lähtöisin oleva suunnittelija ja muotoilija. Intohimo luovuuteen on siivittänyt hänen matkaansa kohti oman yrityksen perustamista. Hän on tehnyt yli 15-vuotisen uran useilla eri aloilla, joissa ihmisten arjen monimuotoisuus on ollut koskettavaa:

"Useassa työpaikassa olen saanut nähdä ihmisten ja yritysten toimintatapojen kirjon niin laajasti, että nykyään on helppo murtautua ihmisten ulkokuorten taakse; jokaisen meidän taustalla on historia, jonka pohjalle arkemme rakentuu."

Aikaisemmat kokemukset yritysmaailmassa toimivatkin inspiraationa oman yrityksen perustamiselle vuosi sitten. Elinasta alkoi tuntua, että hänen kokemustensa tuoma pontentiaali auttaa ihmisiä on laajempi kuin mitä sen hetkinen työ mahdollistaa, ja hän päätti perustaa oman suunnittelutoimiston.

Sisustussuunnittelun, tuotemuotoilun tai vaikkapa verkkopalveluiden kehittämisen saa taipumaan asiakkaan tarpeisiin vain intohimoisella lähestymisellä ja aidolla kohtaamisella:

"Moni saattaa jännittää suunnittelijan palkkaamista siinä pelossa, että rahaa palaa paljon ja lopputulos on kliinisen etäinen vaikka omat halut olisivatkin päinvastaiset. Kaiken arjen kehittäminen lähtee ehdottomasti asiakkaan tarpeiden kartoittamisella. Pyrinkin olemaan ihmisille kuin paras ystävä, jonka kanssa mennään kahville ja lopulta se kaaokselta tuntuva eteisrumba lasten kanssa tai vaikkapa jatkuvat selkäsäryt asiakaspalvelutyössä, ovatkin kuin sulaa vahaa."

Palvelujen lisäksi Elina haluaa tukea ihmisten arjen hyvinvointia monipuolisesti, kuten kehittämällä jatkuvasti uusia tuotteita nettikauppaan ja bloggaamalla voimalauseita arjen tueksi. Kesää 2016 kohti mentäessä Suunnittelutoimisto Muutosarkkitehdit laajentaa palveluita arkea piristäviin work-shoppeihin, jotka tuottavat ihmisille onnistumisen kokemuksia, jotta maanantait tuntuisivat kirkkaammilta.

www.muutosarkkitehdit.fi

Facebook

Instagram: @muutosarkkitehti_elina

Pinterest

kuvasarja_suunnittelutoimistomuutosarkkitehdit.jpg