Tekantti - ihmisiin keskittyvä teknologiayritys

Tekantti on oululainen tietoliikenne- ja IT-ratkaisujen ammattilainen, joka tarjoaa oululaisille ja pohjoissuomalaisille yrityksille juuri sopivat viestintäratkaisut. Tekantin toiminnan keskipisteenä on ihminen, ei tekniikka.

Mobiiliteknologia ja digitalisaatio kehittyvät uskomattoman nopeasti koko ajan. Tekantin tehtävä on ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan kriittiset tekijät. Yrityksen keskeinen ajatus on, että Tekantti ei ole pelkkä tekniikan toimittaja, vaan päämääränä on olla asiakkaan ystävä. Haluamme hoitaa teknologiset haasteet heidän puolestaan.

Tekantin tarina alkoi vuonna 1995 nimellä Oulun Matkapuhelin Oy. Yrityksen tavoitteena oli heti alusta asti luoda pitkäkestoisia kumppanuuksia asiakasyritysten kanssa, jotka perustuvat molemminpuoleiseen luottamukseen ja hyvään henkeen. Oulun Matkapuhelimen keskeinen tavoite oli auttaa asiakkaitaan tehostamaan omaa liiketoimintaansa.

Vuoden 2015 aikana yritys sai uuden nimen ja uuden yrittäjän, kokeneen viestintäalan konkarin Antti Aution, joka lähti jatkamaan perinteikästä toimintaa Tekantin nimellä. "Tavoitteenani on edelleen parantaa Tekantin mainetta luotettavana kumppanina, josta avun saa aina nopeasti", kertoo yrittäjä Antti Autio.

Yrityksen suurin intohimo on tehdä tekniikasta ymmärrettävää kaikille asiakkailleen. "Haluatko sinä tuhlata kallista aikaasi tekniikan kanssa painimiseen?", kysyy Autio. Hänen mukaansa Tekantti on asiakkaan IT-tulkki. "Me selitämme asiat niin, että mummosikin ymmärtää sen", linjaa Autio.

Tulevaisuudessa Tekantti keskittyy siihen, että tekniikan kanssa työskentelevät ihmiset saavat kaiken tarvitsemansa avun sekä luotettavat ja toimivat ratkaisut käyttöönsä Tekantin kautta. Tärkeitä ovat myös Tekantin omat työntekijät. "Haluan, että meidän työntekijämme ovat tyytyväisiä ja innostuneita. Se on paras tapa varmistaa, että he vievät saman iloisuuden asiakkaillemme saakka", kiteyttää yrittäjä Antti Autio.

tekantti1.png

http://www.tekantti.fi/