Uusi Seurahuone - Intohimoinen yritys 

Oulun keskusta tuhoutui suurpalossa vuonna 1882. Samasta kipinästä sai alkunsa merikapteeni Johan Fredrik Petrellin ajatus yksityistalon rakennuttamisesta lähelle meren rantaa. Petrellin palatsi valmistuikin kaksi vuotta myöhemmin. Tänä päivänä rakennus tunnetaan nimellä Uusi Seurahuone. Monenlaista elämää nähnyt talo käänsi uuden merkittävän lehden historiassaan vuonna 1999, kun sen omistaja jälleen vaihtui: Head Invest Oy aloitti talon mittavat kunnostus- ja entisöintityöt. Uusi Seurahuone toivotti ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi vuonna 2001. Syksystä 2010 Uutta Seurahuonetta on isännöinyt ravintoloitsija Tommi Tuhkanen.

Uusi Seurahuone toimii vuosittain lukuisten tapahtumien järjestäjänä. Tarjoamme valmiita paketteja sekä räätälöityjä kokous- ja juhlapalveluita tarpeidesi mukaisesti. Monipuoliset palvelumme ja tilamme sopivat erityisesti kokousten, seminaarien sekä pienten ja suurten perhejuhlien järjestämiseen. Meidän intohimomme on henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan toiveiden kuunteleminen. 

USH Kuva.jpg

Uuden Seurahuoneen intohimon sydämenä toimii talon keittiö ja ravintola Hugo. Ravintola Hugo tarjoaa elämyksiä, makuja, jotka tuodaan esiin pidemmillä kypsennyksillä ja erilaisilla mausteilla. Jokainen kuukausi ja vuodenaika tuo jotain uutta keittiömme työlaudoille, korostaen pohjoisuutta henkiviä makujamme. Raaka-aineet hankimme kätevästi naapurissa sijaitsevasta kauppahallista ja lähitoimittajiltamme – aina tuoreena. Syvä kunnioitus ja rakkaus ruokaan huokuu menuistamme. 

USH keittiö.jpgUSH annos.jpg

Lämpimästi tervetuloa.

www.uusiseurahuone.com

www.ravintolahugo.fi