Elisa Hillgenin yrityksen nimi on Valosilmä ja yritys on edellisen yrittäjän toimesta perustettu jo 1988. Liiketoimi Mikkelin kivijalassa perinteisenä lamppukauppana ja Elisa siirtyi yrittäjäksi siihen yrityskaupan myötä vuonna 2008. Elisa lisäsi valikoimaan valaistussuunnittelupalvelut ja piti sivutoimisesti valaistuskursseja sisustusalan oppilaitoksissa. Kivijalkamyymälä lopetti toimintansa 2015 keväällä. Sen jälkeen Valosilmän painotus on ollut valaistussuunnittelussa, asiantuntijatehtävissä sekä uudempana aluevaltauksena erilaisten kuosien ja tuotteiden suunnittelussa. 

"Olen koko yrittäjäurani kouluttautunut työn ohessa. Haluan pysyä itse kiinnostuneena asioista ympärilläni ja löytää uusia tapoja tehdä asioita. Minulla on myös paha taipumus haluta tietää asioista pintaa syvemmältä. Sisustusalan koulutuksen jälkeen kouluttauduin rakennussuunnittelun parissa, valaistusalan koulutuksen jälkeen harkitsin sähköalan koulutusta! Intohimo tulee kuitenkin erityisesti rakkaudesta omaa työtä ja omaa alaa kohtaan" kertoo Elisa.

Elisan yritys on intohimoinen ja muuttuu ajan ja tilanteen vaatiessa. Yrittäjä on innokas oppimaan uutta ja kuuntelemaan oman alansa tilanteita. Oppiminen ja kasvaminen ovat ydinsanoja!

"Haluan olla monessa mukana, tehdä erilaisia juttuja ja esimerkiksi kuosieni ja omien tuotteideni ilme on värikäs ja iloinen. Valo on iloinen asia ja sen olisi syytä olla jokaiselle suomalaiselle intohimo täällä pimeässä pohjolassa"

www.designlabluomo.com

AA-Logo.jpg_1201_29635.jpg

Valosilmä kuva.jpg