Vauhtipuisto - lapsille ja lapsellisille

Vauhtipuisto on lapsille elämyksiä tarjoava Oululainen pieni huvipuisto. Toiminta on aloitettu vuonna 1982 kolmen polttomoottorisen lokari-auton voimin. Toiminnan aloitti Reijo ja Anja Komulainen. Vuonna 1984 vuorossa oli crossi - polkupyörärata, mikä muutettiin nopeasti crossi- ja mönkijäradaksi. Seuraavaksi ajan hengen mukaan pelihalli ja sähköautorata. Viimeiset vuodet aluetta on kehitetty enemmän huvipuistomaisemmaksi teemalla koko perhe leikkii.

matomainio.jpg

Vuonna 2006 suoritettiin sukupolvenvaihdos, missä Reijon ja Anjan poika Kalle Komulainen jatkoi toimintaa. Toimintaa laajennettiin samalla liittämällä Oulu Safarit niminen ohjelmapalveluja tuottava yritys Vauhtipuistoon. Oulu Safareilla on kokemusta ohjelmapalveluiden tuotannosta vuodesta 1989.

Vuonna 2016 Vauhtipuiston omistaa Kalle Komulainen 100 %. Yrittäjän mukaan ala on jokaisen pikkupojan unelma. On innostavaa testata uusia asioita ja saada ihmiset sankoin joukoin liikkeelle sekä hyvälle tuulelle. 

vauhtikoneet pari.jpg

Vauhtipuisto on myös mukana vahvasti Nallikarin Talvikylässä. Talvikylä on Nallikarin rannalla sijaitseva ”talvinen huvipuisto”. Tällä hetkellä henkilöstömäärä on kausiluontoisesti 28 hlöä. Liikevaihto 2014-2015 noin 550 000 eur.

http://www.vauhtipuisto.fi