Vejits

Vejits vaatebrändin takana on kolme miessuunnittelijaa kolmesta eri kulttuurista. Heidän intohimona on luoda vaatebrändi, joka yhdistää sulavasti Scandinaavisen, Slaavilaisen ja Aasialaisen tyylin.

Vejits vaatebrändi on perustettu keväällä 2015. Brändiä lähdettiin luomaan intohimoisesti visiona tuoda markkinoille uusia klassisia vaatteita miehille ja naisille Pohjolan ja Aasian twistillä.

Vaatteisiin haetaan kansainvälistä ilmettä ja tyyliä, mutta samalla tiedostetaan ja tunnetaan oma tausta ja perimä, joka on kiinteästi Pohjolassa ja Suomessa.

Tuotteita tuotetaan pienissä erissä Euroopassa ja tiedämme tarkkaan miten, kuka ja missä olosuhteissa tuotteemme valmistetaan.

Pyrimme luomaan jokaiselle tuotteellemme tarinan joka on luettavissa vaatteen muodossa, printeissä, siluetissä scandinavialaisesta minimalistisuudesta sekä Aasian rikkaasta värimaailmasta.

Vejits on kutsuttuna New Yorkin Fashion Weekille helmikuussa 2016. Kevään mallisto on tulossa myyntiin huhtikuussa jolloin suunnittelijat avaavat kivijalkamyymälän Fleminginkatu 9 Kallioon yhdessä kahden muun designerin kanssa.

Vaijitsin printit tehdään itse. Ensin printit piirretään paperille ja sitten muokataan grafiikalla riittävän tarkaksi, jotta printti voidaan digiprintata kankaalle. Tämän jälkeen toimitamme kankaat ompeluun. Haluamme tarjota intohimolla ja tunteella käsin suunniteltuja ja räätälimäisesti toteutettuja vaatteita, tyyliä ja muotia arvostavalle kuluttajalle.

www.vejits.com

Yhteyshenkilö
Olli Turunen
tel. 040 5539965
olli.turunen(a)vejits.com