Virkkukoukkunen on pirteä väriläiskä Imatralla Etelä-Karjalassa. Yritys on saanut alkunsa vuonna 1993 yrittäjä Tiinan Kärkkään lapsuudenkodin eteisestä ja ensimmäiset työtilat olivat hänen huoneessaan. Pienen puodin tuoterepertuaariin kuuluivat värikkäät neuleet, piirretyt t-paidat, kassit, silkkihuivit sekä erilaiset korut ja kirjovirkatut antennipipot. 

Liike oli myöhemmin kellaritilassa Imatran keskustassa, jonka jälkeen keskustan pienessä liiketilassa. Vuonna 2010 Virkkukoukkunen muutti isoon liiketilaan Imatran ydinkeskustaan, jossa yritys sijaitsee tänä päivänäkin. 

Tiina Kärkäs aloitti toiminimellä tarkoituksena työllistää itsensä käsi-ja taideteollisuusalalla. Asiakkaitten suuren ihastuksen ja kovan ahkeroinnin ansiosta yritys kasvoi osakeyhtiöksi 2006 ja työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kolmesta viiteen työntekijää. Yritys on voimakkaasti kasvuhakuinen ja kivijalkaliikkeen lisäksi pyörittää verkkokauppaa, sekä harjoittaa tukkumyyntiä. 

Facebookissa Virkkukoukkusella on reippaat 23 000 koukkuskamua aktiivisessa ryhmässään. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus ja jälleenmyyjiä on ympäri Suomen. Virkkukoukkusen hahmot ja tekstit ovat päässeet muun muassa Lotus Emilia -talouspaperiin Lotuksen pyynnöstä. Suositut Virkkukoukkusen värityskirjat ovat valloittaneet useat marketitkin. 

Virkkukoukkusesta löytyy persoonallisia lahjatavaroita ja monenmoista ihanaa. Valikoimasta löytyy mm. erilaisia laukkuja, pussukoita, mukeja, postikortteja, lankoja ja kankaita. Puodin alakerrassa yrittäjä yhdessä henkilökuntansa kanssa väkertää uusia tuotteita. Virkkukoukkusen tuotteet ovat ainutlaatuista designia, joiden teemat kumpuavat karjalaisuudesta ja vähän muualtakin. 

Virkkukoukkunen on värikäs oman tiensä kulkija, joka ei pelkää ottaa riskejä. Kaikessa yrityksen toiminnassa näkyy yrittäjän ja työntekijöiden suuri intohimo työtään kohtaan. Yrityksen kunnia-asiana on hyvä asiakaspalvelu pirteässä karjalaisessa hengessä.

www.virkkukoukkunen.fi

635919962161613384.jpg

635921155680962699.jpg

635921155744708724.jpg