wulff2.jpg

Wulff

Intohimona asiakaskohtaamiset – jo vuodesta 1890.

Wulff-Yhtiöt Oyj on toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita, ensiapua ja ergonomiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy LED-valaistusratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita työmaille. Wulffilta on mahdollista hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja.

Me välitämme siitä, mistä muut (välttämättä) eivät.

Oletko miettinyt, herääkö joku aamuisin miettimään, millaisia kynä-, muistitikku- tai rannetukiuutuuksia tänään voisi keksiä toimiston viihtyvyyttä, järjestystä ja työergonomiaa parantamaan? Todennäköisesti et. Tai jos olet, olet ajatellut, että tuskin. Toimistotarvikkeiden – ja niiden tuotteiden, jotka eivät suoraan liity omaan perusbisnekseen – hankinta on joskus yrityksille välttämätön paha, johon ei haluta käyttää aikaa eikä rahaa.

Meille nämä tuotteet ja palvelut ovat kuitenkin intohimo.

Wulffin tarina alkoi pienestä paperikaupasta ja kohteliaasta nuoresta miehestä, Thomas Wulffista, vuonna 1890. Tekeminen ja intohimo työhön ratkaisi silloin ja ratkaisee tänään. Tuotteet ja palvelut kehittyvät, ihmisistä ja asiakkaista välittäminen pysyy samana. Me Wulffilla suhtaudumme yhtä intohimoisesti asiakaskohtaamisiin ja asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen tänään, kuin 125 vuotta sittenkin.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoamalla heille innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme sopivimmalla tavalla. Tuomalla asiakkaiden arkeen toimivia ratkaisuja oman toiminnan tehostamiseen ja myynnin edistämiseen saadaan aikaan kustannussäästöjä ja vaikutetaan myönteisesti asiakasyrityksen maineeseen ja brändiin. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisia ja edistyksellisiä ratkaisuja, kehitämme Wulffilla liiketoimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Edelläkävijyyteen tarvitaan tahtoa, taitoa ja oikeat resurssit – ja tietysti rutkasti intohimoista asennetta! Wulffilta ja wulffilaisilta löytyy tätä kaikkea.

Meille on tärkeää palvella asiakkaita parhailla mahdollisilla tavoilla ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaan liiketoimintaan. Kun asiakkaamme menestyvät, menestymme me myös Wulffilla. Meihin ja toimintaamme voit tutustua www.wulff.fi ja jo yli 125-vuotiseen historiaamme wulffinkulma.wordpress.com -sivuilla.