Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / be&liv (Sulattamo Oy)

IMG_9812.jpg IMG_9782.jpg

be&liv (Sulattamo Oy)

Uutta suomalaista muotoilua – be&liv

be&liv on vuonna 2012 perustettu suomalainen intohimoinen designyritys, jonka tekemistä ohjaa vahva tahtotila tuoda kansainväliseen designmaailmaan uudenlaista suomalaista muotoilua. be&livin visio on, että tulevaisuudessa suomalainen muotoilu tunnetaan maailmalla muustakin kuin sen 50-luvun kulta-ajoista.

be&livin tarina alkoi, kun be&livin toinen perustaja ja suunnittelija Janne Uusi-Autti ideoi ja suunnitteli asiakkaillensa nokkelia, litteästi pakattavia tuotteita. Hyviä ideoita jäi kuitenkin pöytälaatikkoon, kuten alunperin makeisalalla toimivalle asiakkaalle suunniteltu Tree24 joulukalenteri. Toteutumattomat suunnitelmat jäivät kuitenkin be&liv tiimin ajatuksiin ja niin syntyi idea omasta designtuotemerkistä.

Jokainen be&livin tuote toimitetaan kauniissa, pienessä, litteässä tuotepaketissa, joka luo kokonaisuudesta täydellisen, helposti kuljetettavan ja säilytettävän lahjan. Pienistä paketeista kuoriutuu kiehtovia esineitä, joiden kokoaminen on helppoa ja jotka luovat eloisan tunnelman tilaan kuin tilaan.

be&livin suunnittelijat hyödyntävät eri materiaalien luontaisia ominaisuuksia saadakseen aikaan orgaanisia muotoja käyttämällä äärimmäistä tarkkuutta vaativia valmistustekniikoita. Laadukkaiden ja innovatiivisten designtuotteiden kehitys vaatii pitkäjänteistä kehitystyötä eikä se tapahdu hetkessä. be&livin tiimi työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia tuotteita ja tuotevalikoima laajeneekin jatkuvasti. Tuotteiden pakattavuus tuo myös lisähaastetta suunnitteluun, be&livin tuotteet ovatkin innovatiivisen muotoilun ja tarkan insinöörintyön taidonnäytteitä.

Yhdessä tekeminen ja luovuus kuvaa be&livin tiimin työarkea ja olennainen osa kaikkea tekemistä on intohimo viedä suomalaista muotoilua eteenpäin kansainvälisillä markkinoilla. Paras palkinto kovasta työstä haastavassa kilpailussa ovat kuitenkin tyytyväiset asiakkaat ja omien tuotteiden näkeminen ihmisten kodeissa, sekä kauppojen näyteikkunoissa. be&livin tiimi haluaa tarjota asiakkailleen tunnelmallisia ja tyylikkäitä, suomalaisia sisustustuotteita, jotka tuovat elämään arjen luksusta. be&livin tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki, joka viestii suomalaisen laadukkaan ja ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

http://www.beandliv.com/