ideals650x350.jpg

Ideal Product Data Oy

iDeals – Uutta voimaa matkailun edistämiseen –

iDeals-ohjelma on intohimoisen, periksiantamattoman ja lujan uskon siivittämä kunnianhimoinen yritys nostaa Suomi matkailun maailmankartalle. Yhteistyössä Etelä-Korealaisen iDeals-ohjelmaa varten perustetun Finlandia Healing Tour-yhtiön, sekä Kyung Chunin kanssa olemme luoneet täysin uudenlaisen kanavan suomen matkailun edistämiseen. Ensialkuun vahvin panostus on Aasialaisten turistien tavoittaminen ja ensimmäinen kohteemme on Etelä-Korea.

Kyung Chunin merkittävä ura Samsungin sekä telakkayhtiö STX:n tehtävien parissa toi hänet Suomeen - ja hän menetti sydämensä tälle ainutlaatuiselle maalle. Tästä alkoi syntyä idea, miten voisimme kehittää uudenlaisen tavan tavoittaa nuo lukemattomat ihmiset kaukomailla, joita Suomen ainutlaatuinen luonto ja puhtaus koskettaisi samalla tavalla. 

Ohjelma mahdollistaa kustannustehokkaan tavan suomalaisille matkailualan yrityksille tavoittaa uusia asiakkaita, huomioiden myös pienemmät toimijat. Tässä ohjelmassa toteutuu todellinen winwin-tilanne, jonka seurauksena palveluntarjoaja ja asiakas muodostavat ainutlaatuisen symbioosin luoden samalla uuden lähestymistavan menestyksekkääseen markkinointiin ja asiakashankintaan. Ohjelma on rakennettu ja toteutettu ns. "osuuskuntahengessä" ja on nyt valmis ponnistamaan maailmalle.

Eräs mielenkiintoinen osa iDeals-ohjelmaa on Changho-Ri - saarelle kohoava "Finlandia Village" – Suomi-kylä pienoiskoossa Kuusamon hirrestä tehtyine mökkeineen, aittoineen ja saunoineen toimii mainoksena ja innoittajana valita seuraavaksi lomakohteeksi Suomen - sekä tarjoaa jatkossa loistavan näyteikkunan, jossa voidaan esitellä suomalaista osaamista ja muotoilua. 

Tämän hankkeen mahdollistaa ohjelman rakenne, jossa asiakasomistajat yhdessä omistavat ohjelman, ja myös jakavat siitä syntyvän hyödyn. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa Suomi-Kylät nousevat kaikille mantereille viemään positiivista ja innostavaa kuvaa suomesta matkailumaana, sekä myös edistämään mahdollisuuksien avautumista laajemmin.

www.ideal.fi