Etusivu / Suomeksi / Liput / Myyntiehdot 2018

Ennakko-ostajan etu
Myönsimme 10 % ennakko-ostajan alennuksen kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista.
Alennus oli voimassa 6.7. – 31.8.2017 ajan. Liput oli lunastettava 30.9.2017 mennessä.
Ennakko-ostajan etu ei koskenut Pajatsolippuja, joita myydään vain verkkokaupasta.

Ryhmät 
Vähintään 20 henkilön ryhmille myönnämme 10 % ryhmäalennuksen. Verkkokaupassa ryhmäalennusta ei myönnetä.
Ryhmäalennusta ja ennakko-ostajan alennusta ei myönnetä päällekkäin.

Matkanjärjestäjäalennus
Vastuullisen matkanjärjestäjän myyntipalkkio on 5 % lippujen hinnoista
(väh.10 henkilöä/esitys). 
Myyntipalkkio ainoastaan oopperajuhlatoimistosta ostetuista lipuista.

Club Opera
Club Operan jäsenille (Hopea, Kulta, Platina) myönnämme kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista 10 % ennakko-ostajan alennuksen. Etu on voimassa 31.1.2018 saakka.
Club Operan jäsenet saavat edun klubikorttia vastaan ja alennuksen saaminen edellyttää lippujen ostamista mainittuun päivämäärään mennessä.
Katso tarkemmat klubitasojen edut www.oopperajuhlat.fi > Club Opera.

Opiskelijat ja lapset
Opiskelijat (alle 30 v.) ja lapset (alle 16 v.) saavat 25 % alennuksen kaikista Oopperajuhlien Olavinlinnan tilaisuuksien normaalihintaisista lipuista (ei HR 7). Lippuja on rajattu määrä /esitys. Etu ei koske Pajatsolippuja eikä etua voi yhdistää toiseen alennukseen. 
Lipunostajan on esitettävä alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla.

Lippupisteen myyntipaikoista ostettaessa toimitaan Lippupisteen toimitusehdoin.

Kaikukortti

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan oopperasta Kaikukortilla! Lisätietoja kesän 2018 esityksistä ja lippujen lunastusohjeet löydät täältä.

 

 

LIPUNOSTAJALTA PERITTÄVÄT MAKSUT
Noudatamme Lippupisteen yleistä hinnoittelua palvelupalkkioissa. Maksut voivat muuttua myyntikauden aikana. Mahdolliset  muutokset koskevat myös aiemmin tehtyjä lunastamattomia varauksia.

VERKKOKAUPPA, www.lippu.fi
Lipunostajalta peritään lipun hinnan lisäksi lippukohtainen palvelupalkkio ja toimitustavasta riippuva toimitusmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu. Liput voidaan maksaa pankkien verkkomaksulla, maksukortilla, Finnair Plus –pisteillä ja lippulaskulla.  Enintään 20 lippua/toimitus.


MYYNTIPISTEET
Myyntipiste perii lipunostajalta lippukohtaisen palvelupalkkion.
PUHELINVARAUSPALVELU NUMEROSSA 0600 900 900
• ma-la 9-21, su 10-18, palvelu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
• Puheluhinta 1,98 € / min + pvm/mpm
• Puhelut ulkomailta numeroon +358 600 900 900, puhelun hinta on normaali ulkomaan puheluveloitus


LASKUTUSMYYNTI JA MAKSUKORTTIMYYNTI PUHELIMITSE
Lasku lähetetään postitse tai sähköpostilla ja liput toimitetaan maksusuorituksen jälkeen joko postitse Kirjelippuina tai itse tulostettavina Printtilippuina. Puhelinpalvelusta toimitustapana on vain Kirjelippu.

Maksukortilla maksettaessa liput toimitetaan postitse Kirjelippuina veloituksen jälkeen.
Ulkomaille toimitettavien lippujen maksutapa on maksukortti.

KAIKKIA MYYNTIKANAVIA KOSKEVAT PALVELUPALKKIOT JA TOIMITUSMAKSUT OVAT:

PALVELUPALKKIOT
Liput 15,00 – 29,99 €/lippu: 2,50 €/lippu + mahd. toimitusmaksu
Liput 30 € - /lippu: 4,50 €/lippu + mahd. toimitusmaksu

TOIMITUSMAKSUT
Varausmaksu: 0 € 
Printtilippu: 1€/ toimitus (Kuluttajan tulostama PDF-lippu)
Kirjelippu (Lippupisteen tulostama ja kirjeitse toimittama lippu, koskee myös
Lippupisteen laskutus- ja maksukorttimyyntiä)
- Kotimaa: 8,90 €/toimitus verkkokaupasta ostettaessa, 10 €/toimitus puhelinpalvelusta ostettaessa
- Eurooppaan: 20 €/toimitus 
- Muualle: 35 €/toimitus
R-kioskilippu 1 €/lippu
Lippulasku (Maksu erissä)
Puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa maksutapalisä 5 €/tilaus
Noutotilaus (verkkokaupassa maksettu tilaus, lipun nouto Lippupisteen myyntipisteestä) 3,50 € / toimitus. Puhelinpalvelusta tehdystä varauksesta ei peritä toimitusmaksua.
Luotollisella maksukortilla maksettaessa peritään verkkokaupassa maksutapamaksua 1 % tilauksen loppusummasta.
Hinnasto on voimassa toistaiseksi.
Voimassa oleva hinnasto ja myyntiehdot www.operafestival.fi > EHDOT.


Lahjakortti
Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle ja ostaa sen Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä  (ei R-kioskit) ja verkkokaupasta tai Oopperajuhlien lipunmyynnistä.

Arvoseteli
Savonlinnan Oopperajuhlien lippuja voitte maksaa myös Smartumin ja Edenredin arvoseteleillä. Seteleillä voitte maksaa Savonlinnan Oopperajuhlien toimistolla. Kunkin Lippupisteen myyntipisteen vastaanottamat arvosetelit löytyvät setelitarjoajan sivuilta  Lippupiste päivittää myyntipisteiltä saamien tietojen mukaan myyntipisteiden vastaanottamat arvosetelit osoitteeseen www.lippu.fi/myyntipisteet.
Arvoseteleillä voitte ostaa lippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Seteleillä ei siis voi ostaa esim. lahjakortteja.

Joustava lippu

Tarjoamme kesällä 2018 mahdollisuuden varmistaa, että vierailu onnistuu vaikka suunnitelmat muuttuisivatkin. Joustava lippu +10 €/lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2018 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä.
Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskista lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Pajatsolippu (myynnissä vain verkkokaupassa)
Kaudelle 2018 on mahdollisuus ostaa verkkokaupasta Madama Butterfly-, Otello- ja Faust -oopperoiden esityksiin Pajatsolippu. Hinta on 70 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun (ei aitio). Pajatsolipun voi ostaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, mutta paikkalipun saa vasta esityspäivänä klo 15 alkaen Oopperajuhlien lipputoimistosta (Olavinkatu 27, Savonlinna). Pajatsolippujen paikat jaetaan ostojärjestyksessä, Oopperajuhlien valitsemasta parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Emme takaa, että esim. kahden Pajatsolipun ostaja saa vierekkäiset paikat. Pajatsolippuja myydään rajattu määrä.
Pajatsolipun hinnasta ei myönnetä alennuksia.

Pääsylippua ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Joustava lippu on vaihdettavissa.  
Näytännön peruutus tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan.
Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa kadonneista lipuista.

Noudatamme joustavaa hinnoittelua. Lipun hintaan vaikuttavat istumapaikan sijainnin lisäksi produktio ja lippujen kysyntä. Istumapaikan hinta voi muuttua myyntikauden aikana.
Helpoiten löydät hintatiedot ja katsomokartan vapaana olevine paikkoineen valitsemasi teoksen omalta sivulta Lippupisteestä, jonne on suora ohjaus Oopperajuhlien kyseisen teoksen sivulta.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK