Etusivu / Suomeksi / Suosittelemme / Palvelut
Aktiviteetteja, ostoksia ja hyvinvointia

Puruveden kalastus- ja elämysretket, Kerimäki

Oopperan lomassa voit myös rentoutua Kerimäen Puruvedellä. Puruveden kalastus- ja elämysretket tarjoaa korkeatasoisia 4-7 tunnin retkiä kauniille Puruvedelle laadukkaalla ja turvallisella veneellä. Nauti kauniista maisemista, kirkkaasta ja puhtaasta vedestä sekä tietenkin hienoista kalastushetkistä! Puh. 040 779 9870, info@purukala.fi
Lue lisää

ShoppingSavonlinna.fi

SHOPPINGSAVONLINNA.FI on Savonlinnan erikoisliikkeiden, ravintoloiden ja palveluiden yhteinen palvelusivusto josta löytyy hyvin havainnollisesti sekä liikkeen sijainti, palvelut että sen ajankohtaiset tarjoukset.
Klikkaa auki parhaiden putiikkien , palveluiden ja ravintoloiden tarjoukset oopperavieraille ja löydä samalla tie perille.
LUE LISÄÄ

Lusto - Suomen Metsämuseo, Punkaharju

Valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo Lusto on monipuolinen näyttely- ja kulttuurikeskus Punkaharjun kansallismaisemassa, keskellä harju- ja järviluontoa. Lusto tarjoaa hienot puitteet korkeatasoiselle kulttuuri-, luonto- ja kokousmatkailulle.
P. 015 345 100, lusto@lusto.fi
Lue lisää

Butiken på Landet, Juva

Wehmaan Kartanossa, Juvalla, sijaitsevat Butiken på Landet -vaatekauppa ja TeaHouse of Wehmais -teehuone. Butikenissa myymme korkealaatuisia naisten ja miesten vaatteita. Teehuoneella tarjoilemme englantilaisia teekattauksia ja myymme irtoteetä laajasta valikoimasta.
P. 015-651301, wehmais@bpl.fi
Lue lisää

Saimaan Charmantit, Mikkeli ja Savonlinna

Saimaan Charmantit tarjoavat Mikkelin ja Savonlinnan seudun vetovoimaisimpia kohteita lomailuun. Persoonalliset majoituskohteet, lähiruoka tyylikkäissä ravintoloissa, höyrylaivaristeilyt, ostosputiikit, kulttuuritapahtumat ja näyttelyt tarjoavat ikimuistoisen loman kansallismaisemassa.
info@savonlinnatravel.com
Lue lisää

Visit Mikkeli!

Yhdistä oopperamatkaasi vanhan ajan kartanotunnelmaa, mökki- tai huvilaloma Suomen kauneimmilla rannoilla, maukas luomu- ja lähiruoka tai aito englantilainen teehetki maaseudun rauhassa. Vapauta stressi ja anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta.
Lue lisää

Fysiokulma, Savonlinna

Tarjoamme huippuosaajien toimesta suoritettavaa fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota, LPG- ja hemmotteluhoitoja, kalevalaista jäsenkorjausta, kuntotestauksia- ja kuntovalmennuksia, jalkahoitoja ja alaraajaongelmien ratkaisuja sekä valmistamme FootCare™ erikoispohjallisia.
P. +358 15 510272, office@fysiokulma.fi
Lue lisää

Kristalli Sport, Savonlinna

Tarjoamme modernin kuntosalin ja laadukkaat ryhmäliikuntatunnit.
Olit sitten vasta-alkaja, tottunut treenari tai huippu-urheilija – valintasi on kuntokeskus Kristalli Sport. Savonlinnan sydämessä, sydämellisesti.
P. 044 972 2427
, info@kristallisport.fi
Lue lisää

Laivayhtiö Otukka, Savonlinna

Elämyksellinen risteily laivoillamme on loistava tapa viettää yritystilaisuuksia ja yhdistyksen retkipäivää. Tule nauttimaan seurueesi kanssa kauniista maisemista ja herkullisesta ruuasta. Tutustu risteilyvalikoimaan nettisivuillamme.
P. +358 50 5173 040, ieva@ieva.fi
Lue lisää

Syväsukellus Oopperaan -yleisökurssi 16. - 21.7.2017

Savonlinnan kristillinen opisto tarjoaa upeat Ooppera tutuksi - kurssit 16.-21.7. 2017. Oopperaluennot, huipputaiteilijavierailijat, viihtyisä kurssimiljöö sekä 25 vuoden kokemus syventävien oopperakurssien järjestämisestä. Täyden palvelun oopperapaketti.
P. 044-735 4821, oopperakurssivastaava Helena Strand, info@sko.fi
Lue lisää

Kerigolf, Kerimäki

Kerigolfin 18 -reikäinen golfkenttä sijaitsee uljaassa metsämaisemassa ihanteellisesti lähellä Punkaharjun, Savonlinnan ja Kerimäen keskuksia ja matkailualueita. Kenttä on Ronald Freamin suunnittelema ja nyt 25 -vuotiaana huippukunnossa. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa haastetta monipuolisilla väylillä ja korkeuseroilla.
P.(015) 252600 clubhouse@kerigolf.fi
Lue lisää

Rondo Classic

Sykkiikö sydämesi klassiselle? Sitten et voi ohittaa Rondon mahtavaa kesätarjousta! Nauti ajattomasta musiikista myös kotona – kuuntele loistavia klassisia radiokanaviamme osoitteessa www.rondolehti.fi!

LUE LISÄÄ