Etusivu / Suomeksi / Suosittelemme / Palvelut

Kerigolf, Kerimäki

Kerigolfin 18 -reikäinen golfkenttä sijaitsee uljaassa metsämaisemassa ihanteellisesti lähellä Punkaharjun, Savonlinnan ja Kerimäen keskuksia ja matkailualueita. Kenttä on Ronald Freamin suunnittelema ja nyt 25 -vuotiaana huippukunnossa. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa haastetta monipuolisilla väylillä ja korkeuseroilla.
P.(015) 252600 clubhouse@kerigolf.fi
Lue lisää

Maailmanluokan Osaamista

Valitse painotyökumppaniksesi Markprint.
Aloita kutsumalla asiantuntijamme luoksesi, niin näet hämmästyttävän hienoja ja monimuotoisia näytteitä, joilla asiakkaamme tehostavat viestintäänsä ja lisäävät myyntiään.
Hoidamme kaikki painotyöt kustannustehokkaasti ja vastuullisesti projekteihin sitoutuen.
UV-painokoneemme tuottama laatu on kaikilla mittareilla huipputasoa. Metalli- ja lakkaefektien tuotekehitys on nostanut Markprintin maailmanluokan painotaloksi.
P. +358 3 882 280, myynti@markprint.fi
Lue lisää

TeaHouse of Wehmais, Juva


Suomen ainoa englantilainen teehuone TeaHouse of Wehmais sijaitsee Juvalla, Wehmaan Kartanossa. Valtakunnallisesti palkitussa teehuoneessa voit nauttia englantilaisia teekattauksia haudutetun teen kera. Tämän kesän uutuutena on teecocktailit.
Teehuoneen vieressä sijaitsee herkku- ja sisustusliike, Wehmais Deli&Deco. Myymälästä löydät laajan valikoiman paikallisia ruokatuotteita sekä paikan päällä valmistettuja leivonnaisia ja suolaisia herkkuja, yli 100 eri irtoteetä ja moderneja sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta.
Yritykset sijaitsevat vanhan herraskartanon pihapiirissä, missä toimii nykyaikainen luomumaitotila ja laitumella käyskentelee luomulehmiä.
Vanhan tallirakennuksen ylisillä on lisäksi kokous- ja juhlatilat.
P. 040 410 1626, tee@teahouse.fi
Lue lisää

Kristalli Sport, Savonlinna

Tarjoamme modernin kuntosalin ja laadukkaat ryhmäliikuntatunnit.
Olit sitten vasta-alkaja, tottunut treenari tai huippu-urheilija – valintasi on kuntokeskus Kristalli Sport. Savonlinnan sydämessä, sydämellisesti.
P. 044 972 2427, info@kristallisport.fi

Lue lisää

Lusto - Suomen Metsämuseo, Punkaharju

Valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo Lusto on monipuolinen näyttely- ja kulttuurikeskus Punkaharjun kansallismaisemassa. Lusto tarjoaa erinomaiset puitteet korkeatasoiselle kulttuuri-, luonto- ja kokousmatkailulle. Vuonna 2017 UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiö tuo Lustoon taidenäyttelyn, jossa perehdytään metsän vihreään kultaan Suomen taiteen kultakauden teoksissa, suomalaisen metsän taidehistoriaan sekä metsänkuvauksen moninaisiin verkostoihin. Näyttelyssä on esillä maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa, kaikkiaan n. 20 teosta, mm. Ali Munsterhjelmilta, Berndt Lindholmilta, Eero Järnefeltiltä, Gösta Diehliltä, Hugo Simbergiltä, Inari Krohnilta, Jalmari Ruokokoskelta, Jussi Mäntyseltä, Pekka Haloselta, Santeri Salokiveltä ja Victor Westerholmilta.
P. 015 345 100, lusto@lusto.fi

Lue lisää

Rondo Classic

Sykkiikö sydämesi klassiselle? Sitten et voi ohittaa Rondon mahtavaa kesätarjousta! Nauti ajattomasta musiikista myös kotona – kuuntele loistavia klassisia radiokanaviamme osoitteessa www.rondolehti.fi!
Lue lisää

Savonlinna-Risteilyt

Elämyksellinen risteily laivoillamme on loistava tapa viettää yritystilaisuuksia ja yhdistyksen retkipäivää. Tule nauttimaan seurueesi kanssa kauniista maisemista ja herkullisesta ruuasta. Tutustu risteilyvalikoimaan nettisivuillamme.
P. +358 50 5173 040, info@savonlinnaristeilyt.fi
Lue lisää

Star of Saimaa – luksusluokan jahti

Yli 22-metrisellä luksusluokan jahti Star of Saimaalla kruunaat ikimuistoisen oopperaelämyksen ja pääset nauttimaan upeista järvimaisemista. Päiväristeilylle tai vaikkapa kahden tunnin miniristeilylle sopii 12 vierasta, ja jahdilla on tasokkaat majoitustilat kahdeksalle. Risteilyillä sinua palvelee aina vähintään kahden hengen miehistö. Risteilypakettiin voidaan liittää kuljetukset ja tarjoilut toiveidesi mukaan.
P. 0500 957890, merja.laakkonen@laakkonen.fi
Lue lisää

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiayhtiö. Toimitamme sähköä ja lämpöä luotettavasti yli 100 000 asiakkaalle. Olemme harvaan asutun maaseudun energiantoimituksen edelläkävijöitä kehittäen luotettavia ja kestäviä ratkaisuja. Tervetuloa asiakkaaksi!
Lue lisää

Visit Mikkeli!

Yhdistä oopperamatkaasi vanhan ajan kartanotunnelmaa, mökki- tai huvilaloma Suomen kauneimmilla rannoilla, maukas luomu- ja lähiruoka tai aito englantilainen teehetki maaseudun rauhassa. Vapauta stressi ja anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta.
Lue lisää