Oheispalvelujen myyntiehdot

Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n kautta tehdyissä oheispalveluvarauksissa ja ostoissa on voimassa 4.1.2011 alkaen seuraavat ehdot

Maksuehdot
Oopperaliput laskutamme heti. Oheispalvelujen laskutus tapahtuu heti tilaisuuden jälkeen. 14 päivää netto.

Asiakkaalla ei ole oikeutta saada hinnanalennusta paikanpäällä käyttämättä jääneistä palveluista.

Hinnat ovat samat myös lapsiasiakkaille.

Asiakas saa muuttaa kuluitta kulloinkin voimassa olevan hinnan ja palvelun saatavuuden huomioiden haluamiaan oheispalveluita johonkin muuhun Oopperajuhlien välittämään oheispalveluun, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 28 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua. Tämän jälkeen tehtyä muutosta pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena tilauksena. Nimenmuutoksen voi tehdä kuluitta.

Peruutusehdot
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti Savonlinnan Oopperajuhlille joko faksitse (015-476 7540) tai sähköpostitse myynti@operafestival.fi
Mahdollista varausmaksua ei palauteta vaikka varausta ei käytettäisi.
Vahvistetun tarjouksen peruutustapauksessa toimistokuluna peritään 100€/peruutettu tilaus.
Loppumaksu hyvitetään 100% mikäli peruutus tehdään vähintään 28 arkipäivää ennen varauksen käyttämistä.
Loppumaksu hyvitetään 50%, mikäli peruminen tehdään 27 vuorokautta – 48 tuntia ennen varauksen käyttämistä.
Loppumaksua ei hyvitetä, mikäli peruutus tehdään alle 48 tuntia ennen varauksen käyttämistä.
Etukäteen tilatut erikoispalvelut (esim. viisumit, lipputilaukset yms.) eivät sisälly peruutusturvan piiriin.

Valitukset ja huomautukset
Valitukset ja huomautukset tulee ehdottomasti ja viipymättä esittää Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:lle, jotta mahdolliset virheet voidaan korjata jo matkan aikana. Matkan jälkeen valitukset tulee aina esittää kirjallisesti viimeistään kaksi kuukautta matkan päättymisen jälkeen osoitteeseen  Savonlinnan Oopperajuhlat Oy, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Valituksen käsittelyaika on n. 2 kk.

Majoitus
Majoitusvarauksissa esitetty hinta on 2hh huoneen tai huoneiston hinta per vuorokausi. 2h hotellihuoneissa hinta koskee 2 henkilöä ja huoneistojen kohdalla on ilmoitettu maksimihenkilömäärä, joka sisältyy hintaan. Lisähenkilöistä ja lisävuoteista peritään mahdollinen hotellikohtainen lisämaksu. Varausmaksu peritään per vuorokausi/huone- tai huoneistovaraus. Majoitusvarausten muutokset tehdään suoraan majoituspaikkaan.
 
Väliaikatarjoilu
Oopperajuhlien kautta verkkokaupassa ostettava väliaikatarjoilu katetaan vain verkkokaupassa ilmoitetulle ja etukäteen maksetulle henkilömäärälle. Alkoholijuomat tilataan ja maksetaan erikseen paikanpäällä Fazer Ravintolat Oy:lle.

Huomioitavaa
Matkavakuutus ei sisälly hintaan.
Matkanjärjestäjä ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista eikä matkustajien omaisuutta kohdanneista vahingoista, ellei niiden voida osoittaa tapahtuneen matkatoimiston edustajien huomimattomuudesta johtuen.
Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure –syistä, lakkotilanteista, luonnon katastrofeista, poliittisista selkkauksista tai muista vastaavista tilanteista.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK